Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są tak głupie że media świat mody i czasopisma mogą prać im mózgi jak ch

Polecane posty

Gość gość

cą. Na kobiecym iq i próżności można zarobić krocie. Nie ma nic prostszego niż wpędzić samiczkę w kompleksy. To media dyktują kobiecie w co ma się ubierać, ile ma ważyć, ile ma mieć wzrostu, jakie kosmetyki kupić, co żreć i z jakim facetem się wiązać żeby zaszpanować :D

Gość gość
wyjdziesz ze mna na bankiet firmowy jak ubiore dresik?

Gość gość
Jako kobieta muszę się niestety zgodzić... To smutne :(

Gość gość
"wyjdziesz ze mna na bankiet firmowy jak ubiore dresik?" Jest różnica między posiadaniem paru ładnych markowych rzeczy, a kupowaniem WSZYSTKIEGO CO JEST RZEKOMO W PROMOCJI i co jest na topie. Gdyby wam kobietom wmówić, że modny jest śmietnik na głowie to wszystkie byście łaziły w śmietnikach na głowach.

Gość gość
Większość kobiet daje się ogłupić tym, że muszą mieć 170 wzrostu, rozmiar xs, cycki w rozmiarze DD, długie, gęste włosy, nienaganny makijaż, piękne nogi, szpilki, same markowe ciuchy, a jak tego wszystkiego nie mają to przegrały życie.

Gość gość
I faceta ponad 185 bo do takiego czują chemię. Gdyby w mediach pokazywali facetów po 170 i mówili, że tacy są seksy to kobiety by śluzem popuszczały na widok niskiego :D.

Gość gość
"te w kobiecych pisemkach, portalikach to straszne ciotypechowiec.gifsmutas.gif taka baba z penisem doczepionymsmutas.gif" True story.

Gość gość
Etam. Jakos nie widze zeby po ulicach chodzily wychudzone modelki. I nawet o wzrost nie chodzi ale to ze Panie sa raczej grubsze niz ten rozmiar XS. Na ulicach przewaza rozmiar 38/40. Jakby sie przejmowaly kanonami mody to przestalyby jesc. Widac nie spedza im to snu z powiek. Maja to w d***e. I kobiety maja swoje zdanie w zyciu nie spodoba mi sie kurd*pel jako facet bo sama mam 178cm wzrostu co mialbym na pluc mu na glowe? I wcale nie uwazam ze kosciotrup Anja Rubik jest chodzaca doskonaloscia. Bardziej podobaja mi sie figury typu Monika Belluci no ale moze ja jestem z innej planety bo przeciez to nie modne.

Gość go sc
"wyjdziesz ze mna na bankiet firmowy jak ubiore dresik?" Jest różnica między posiadaniem paru ładnych markowych rzeczy, a kupowaniem WSZYSTKIEGO CO JEST RZEKOMO W PROMOCJI i co jest na topie. Gdyby wam kobietom wmówić, że modny jest śmietnik na głowie to wszystkie byście łaziły w śmietnikach na głowach. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bzdura gdyby wam mezczyznom wmowic ze rola mezczyzny jest utrzymanie rodziny to kazdy z was zapomnialby jak wyglada zona o dzieciach nie wspominajac :classic_cool:

bzdura gdyby wam mezczyznom wmowic ze rola mezczyzny jest utrzymanie rodziny to kazdy z was zapomnialby jak wyglada zona o dzieciach nie wspominajac x masakra, co kafeterianki robią z kobiet- puste, broniące się wzajemnie, materialistyczne suczki:(

Gość gość
Ciekawe czemu tyle kobiet kupuje ciuchy w secondhandach. U mnie w miescie co rusz jakiś nowy otwieraja. I dziwne bo raczej w lupexach ciezko znalezc mode ciuchy. To tylko dowodzi ze kobiety raczej maja w d***e mode.