Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKasia

doradzcie na temat stomalologa

Polecane posty

Gość gośćKasia

jest tajka sporawa chodze do stomatologa ostatnio on ze mna rozmawia usmiecha sie jest ok ale jak przychodzi do rozmowy prosto w oczy unika kontaktu wzrokowego jest taki zawstydzony i onieslielony nie wiem co zrobic z tym co to moze oznaczac czemu nie chce patrzec w oczy jest taki jakby nie smialy ale nie jestem tego pewna czy tak jest jak myslicie ??

Gość gość
leci na ciebie,weź sprawy w swoje ręce

Gość gośćKasia
ale przeciez to moj stomatolog chodze do niego od niedawna co mam zrobic zeby go nie sploszyc ...??ale czy to napewno moze to znaczyc?

Gość gość
pewnie ci śmierdzi z ryja

Gość gośćKasia
zaoszczedz tajkich glupich odpowiedzi pytam powaznie

Gość gość
następna która sie podkochuje w jakims facecie i doszukuje sie znaków w jego zachowaniu a prawa jest taka ze on po godzinie juz nie pamieta kto byl poprzednim pacjentem! Nie dorabiaj sobie autorko ideologii tam ghdzie jej nie ma!

Gość gośćKasia
myslcie ci chcecie tak jest mam wizyte mniej wiecej co mc i zawsze pamieta o czym rozmawialismy itp co ja mu mowilam itd zawsze jest taki zawstydzony i tylko wobec mnie nie rozumiem tego

Gość gość
a skąd wiesz, ze tylko wobec Ciebie? Siedzisz w gabinecie przy kazdym innym pacjencie? Jeżeli ma sie stalego dentyste to czesto pamietaja o czym sie gadalo i sprawiaja wrazenie milych bo k***a wkoncu u niego zostawiasz kase. Moze poprostu facet jest niesmialy w stosunku do kobiet. Poprostu kobiety lubia doszukiwac sie drugiego dna. - ah dzisiaj wolniej trzepotał rzęsami...to napewno musi oznaczac, że mnie kocha - ahh dzisiaj kichnał dwa razy i wytarł nos w lewy rękaw a nie prawy....ahhh on napewno niepragnie - ahhhh dzisiaj dłużej patrzył w okno...pewnie myslal tylko o mnie....aahhhh Wracaj do ksiazek autorko

Gość gość
Pozatym jeśli możemy sobie myslec co chcemy i masz w d***e nasz opinie to po ch*j zakładasz ten topik i pytasz sie nas o zdanie? Typowe. Zakladaja topiki a jak odpowiedzi nie sa akie jakich oczekiwali to pisza" myslcie sobie co chcecie ja mam w d***e wasza opinie i tak wiem lepiej FOCH!

Gość gośćKasia
a ty sam/sama ze soba rozmawiasz?? chyba widze pytam wlasnie was o zadnie i kazda odp biore pod uwage!! a jest taka sprawa ze na ubezpieczenie lecze zeby i bylam u nego 3 razy dopiero i nie zostawiam tam kasy!a chcialam sie dowiedzec ja sobie tego nie ubzduralam tylko mowie co widze! mam juz swoje lata nie jestem guwniara!