Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawazbitasmietana

Nie rozumiem tego mezczyzny

Polecane posty

Gość kawazbitasmietana

Nie, nie spalam z nim. Oboje mamy prawie 30 lat. Spotykalismy sie ponad pol roku - spotkania na zywo srednio raz w tygodniu, kontakt mailowy prawie codziennie. Pewnego dnia nie wytrzymalam i wypalilam cos od zwiazku. Zostalam odrzucona. Mimo to facet kontaktuje sie ze mna jeszcze czesciej niz przedtem. Nie rozumiem o co chodzi.

Gość herbatazzurawina
jemu to powiedz

Gość kawazbitasmietana
Mowie Wam;) Zawsze fajnie interpretujecie sytuacje;)

Gość gość
chce cie zlamac i p******c?

Gość kawazbitasmietana
Wlasnie niebardzo, raczej unikal intymnych chwil (zeby mnie nie skrzywdzic), wiec opcja z seksem odpada. Nie wiem przyjaciolki se szuka czy jak?

Gość kawazbitasmietana
Zadnych opinii?

Gość gość
hehehe nudzi mu sie?;-)

Gość gość
Wystraszyl sie i przeszedl do okopow! :-)

Gość estella189
hahahahahah to o chorobie - mega tekst :D Podziwiam za kreatywność :D

A dlaczego intymne sytuacje miałyby Cię skrzywdzić? Masz jakieś złe doświadczenia? Jak zdrowi, normalni, dorośli ludzie mogą wytrzymać tyle bez seksu? A po drugie skąd możesz wiedzieć, że chcesz z nim być skoro nigdy nie poszłaś z nim do łózka, to jednak ważna sfera życia.....

Gość pije bez mleka
A moze czeka az wyladniejesz. Niektore starsze kobiety sa bardziej inetresujace. :-D

Gość gość
Może cię zwyczajnie lubi, to nie oznacza że musi chcieć ci lizać psitę, wiesz co to jest koleżeństwo czy przyjaźń? :-)

Gość gość
widocznie mu nie odpowiadasz jako partnerka do związku. Poznał Cię przez pół roku i stwierdził, że nie chce się z tobą wiązać, natomist wasze relacje chce utrzymać na poziomie koleżeństwa.

Gość kawazbitasmietana
Haha dzieki za duzy odzew;) Nie ma chorob wenerycznych, nie jest aseksualny, miewal dziewczyny. Zna mnie z wczesniejszych lat - to samo miasto. Po prostu nie kontaktowalismy sie przez dlugie lata. Nie chce mnie skrzywdzic bo ja nie ejstem zbyt wyzwolona seksualnie (seks z milosci itd)

Gość kawazbitasmietana
czekam jeszcze na opinie ;)

Gość kawazbitasmietana
up

Gość gość
może nie jest w stanie Ci zaufać.Żeby wiedzieć o co chodzi musisz wybadać jego przeszłość.Napisz coś wiecej o was :)

Gość gość
facetowi jest tak wygodnie i dam sobie reke obciac ze nie jestes jedyna do pogaduszek,a po co mu zwiazek jakliczy na male co nieco bez zobowiazan?ogarnij sie i daj spokoj z takim typem,nie chce zwiazku to niech spada,pomysl ze Tobie lata leca i chyba nie masz zamiaru dalszego zycia marnowac na puste rozmowy z jakims niekonkretnym kolesiem

Gość kawazbitasmietana
facetowi jest tak wygodnie i dam sobie reke obciac ze nie jestes jedyna do pogaduszek,a po co mu zwiazek jakliczy na male co nieco bez zobowiazan?ogarnij sie i daj spokoj z takim typem,nie chce zwiazku to niech spada,pomysl ze Tobie lata leca i chyba nie masz zamiaru dalszego zycia marnowac na puste rozmowy z jakims niekonkretnym kolesiem Jestem jedyna do pogaduszek. Nie liczy na male co nieco. Fakt lata mi leca...

Gość kawazbitasmietana
może nie jest w stanie Ci zaufać.Żeby wiedzieć o co chodzi musisz wybadać jego przeszłość.Napisz coś wiecej o was usmiech.gif 1,5 roku temu zkaonczyl wieloletni zwiazek. Moze i nie potrafi mi zaufac, sama nie wiem. twierdzi, ze nie chce sie bawic w zadne zwiazki z kimkolwiek.

Gość kawazbitasmietana
gość facetowi jest tak wygodnie i dam sobie reke obciac ze nie jestes jedyna do pogaduszek,a po co mu zwiazek jakliczy na male co nieco bez zobowiazan? Nie mialabys reki;p

Gość gość
a skad ta pewnosc ze jestes jedyna do pogaduszek?pomysl...dosc dlugo go "znasz",a facet odrzucil Cie i nie chce z Toba zwiazku..nie daje Ci to do myslenia?nie szkoda Ci czasu na typa ktory nic Ci nie zaoferuje i tak kurczowo sie go trzymasz ?po co?a ze czesciej sie kontaktuje to chce pogadac...i tyle,a ze znalazl naiwna sluchaczke ,ktoira akceptuje taki stan zrzeczy to mu graj!mi by bylo szkoda szasu na takiego frajera ktory mnie odrzucil i nie chce zwiazku:O nie szkoda Ci lat ?

Gość gość
widocznie nie jestes dla niego atrakcyjna skoro pol roku spotykaliscie sie i do niczego nie doszlo,poza tym piszesz ze "nie liczy na male co nie co",to po co Ty tracisz jeszcze na niego czas i jeszcze pytasz o co mu chodzi?wyraznie olal Cie i nie chce z Toba zadnego zwiazku a Ty dalej lecisz na goscia ..zalosne..stara baba po 30 i nie umie dac sobie spokoju z kolesiem ktory jej nie chce:O

Gość kawazbitasmietana
Szkoda mi czasu dlatego rozwazam zerwanie znajomosci ;/ ale frajerem nie jest niestety. Wolalabym zeby byl frajerem. Łatwiej by mi bylo to przetrawic. Skad wiem, ze jestem jedyna? Bo od razu po pracy lapie ze mna kontakt i musialby miec niezla podzielnosc uwagi i szybkosc pisania zeby z kilkoma na raz nawijac.

Gość kawazbitasmietana
Jestem dla niego atrakcyjna

Gość gość
nie jestes w jego typie,skoro tyle lat sie znacie a facet dotad nie zadeklarowal sie na zwiazek to po cholere to ciagnac?jakby mialo cos z tego byc to juz by dawno bylo,a takie szukanie dziury w calym na sile to strata czasu,kolesiowi odpowiada taki uklad a Ty tracisz na tym

Gość gość
jakbys byla dla niego atrakcyjna to juz dawno by cos bylo miedzy wami,a Ty dopraszasz sie o zwiazek a facet mowi ewidentnie Nie wiec raczej nie jestes w jego typie:D

Gość kawazbitasmietana
gość nie jestes w jego typie,skoro tyle lat sie znacie a facet dotad nie zadeklarowal sie na zwiazek to po cholere to ciagnac?jakby mialo cos z tego byc to juz by dawno bylo,a takie szukanie dziury w calym na sile to strata czasu,kolesiowi odpowiada taki uklad a Ty tracisz na tym Hmmmmm raczej jestem w jego typie. Wczesniej ja nie chcialam zwiazku - mlodzi bylismy, za mlodzi. Po prostu nie rozumiem po co mu ten kontakt ze mna skoro nie chce sie ze mna zwiazac. Zdawalo mi sie, ze jestesmy za starzy na zabawy w takie "przyjaznie"