Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z prosektorium

Nie przeraża Was jak wiele osób

Polecane posty

Gość panna z prosektorium

jest nieszczęśliwych w głębi duszy, choć ukrywają to przed otoczeniem ?

Gość Łona jest Aniołem
Nie,to po prostu smutne .Przerażające było by to gdyby ktoś w tym celu ludzi indukował.

Gość gość
Dobre "Łona.." dobre...

cale zycie podszyte smutkiem .... pewnie, ze to przykre :( z tym ukrywaniem przed otoczeniem tez bywa roznie. niektorzy faktycznie maja cos do ukrycia, inni mysla, ze musza ukrywac - siebie, swoja wlasna osobowosc. zyja w zupelnie niepotrzebnym poczuciu obciachu :/

Gość gość
Mężczyźnie nie wolno pokazywać, że jest mu źle czy dobrze. Wszystko musi dusić w sobie.

Gość zmija zygzakowata
dusi to sie indyka na dzien dziekczynienia.... a duszenie emocji, a zwlaszcza WYMAGANIE duszenia emocji to k******o

Gość gość
to dlaczego,jesli facet chce sie wyzalic a czasem wyplakac,to jest wyzwany od mieczakow?

nie, zawsze wiedziałam, że życie to bitter and sweet symphony, a tych, którzy udają, że wszystko ok po prostu podziwiam.

Gość gość
Skoro potrafią jeszcze robić "dobrą minę do złej gry" to znaczy, ze nie jest z nimi tak najgorzej. Gdyby czuli się potwornie to nie byliby w stanie nawet udawać. Wiem cos o tym bo ja nieraz miewam takie złe stany, że nie umiem ich ukryć.

Gość Temat dla Marleńci
Mnie przeraża to,że ludzie mniej lub bardziej są skazani na życie wśród obcych tak naprawdę sobie ludzi,mimo,że to niby rodzina,niby znajomi.To jest główna przyczyna nieszczęść w życiu.

niechodzi o to, zeby udawac, ze wszystko jest okej, robic dobra mine do zlej gry. zawsze beda zle nastroje i smutne wydarzenia, to jest nieuniknione. chodzi raczej o to, ze niektorzy sa neiszczesliwi w glebi duszy i wlasnie udaja. . sedno chyba w tym, zeby umiec zyc w zgodzie z soba samym, w prawdzie, oraz w akceptacji tego, ze smutek i niefortynne wydarzenia zawsze beda istniec, ale nie mozemy dac im sie przygniesc ....

Gość Temat dla Marleńci
i życie,które normalnie powinno być tak spokojne,że wręcz nudne,zamienia się nagle w coś rodzaju politycznej intrygi,zwykłe problemy życia codziennego,które same się powinny rozwiązywać,nagle urastają do rangi filozoficznych kwestii sensu i bezsensu życia

Gość Temat dla Marleńci
a prazródłem tego zła jest zakładanie rodzin z desperacji,na siłę,byle ktoś był

z tymi rodzinami ^ to niestety prawda :( moznaby ten wariant nieszczesliwosci dorzucic do pierwszego wpisu.

Gość gość1000
to fakt wielu ludzi jest w głębi duszy nieszcześliwych, pewnie nawet prawie wszyscy mają jakieś sprawy z powodu których są stale lub okresowo przygnębieni. Ale co maja zrobić? wylewać swój smutek na cały otaczający ich świat? przypuszczalnie przyniosłoby to dla nich wiecej szkody niż pożytku

Gość Temat dla Marleńci
a najstraszniejsze jest to,że jak coś zmierza do bardzo ostrej konfrontacji i wyjaśnienia sytuacji,to nagle ktoś wymięka i nagle jest chora zgniła sytuacja

Gość gość
Niedawno mój pacjent powiedział mi, że jego dewizą są słowa matki: Nikt ci nie obiecał różanego ogrodu. Dla mnie to odpowiedź na wszelkie rozterki życiowe.

Gość Temat dla Marleńci
a jak ktoś się nie prosił o to życie

Gość Temat dla Marleńci
życie nie jest słodkie,problemów zawsze będzie dużo,ale to,że coś urasta do jakiejś wielkiej to wynika przeważnie z tego,że ludzie są z innych bajek ( nie że jakoś się różnią,ale kompletnie się nie rozumieją),a prazródłem tego,że są z innych bajek jest to,że rodzina założona z desperacji

Gość gość
Zawsze jest Pavulon, arszenik, czy prozaiczny sznurek. Z czym problem?

Gość Temat dla Marleńci
aż tak zle nie jest,ale mimo wszystko wolałbym żeby ojciec odczepił się od matki,zwłaszcza po potężnej aferze jaka między nimi była,a ja bym się nie urodził,coś jak z powiedzeniem,chociaż nie do końca dokładnie,że Socjalizm bohatersko pokonuje problemy nieznane w żadnym innym ustroju,i moje życie to takie bohaterskie pokonywanie odkąd pamiętam,takie mam odczucia

Gość gość
ja wlasnie jestem bardzo nieszczesliwy i tez przed swiatem udaje,bo nie chce dawac powodu do radosci innym.nie warto sie zalic,jeden ci wsploczuje,a dziesieciu bedzie mialo radoche.

Gość gość
ja wlasnie jestem bardzo nieszczesliwy i tez przed swiatem udaje,bo nie chce dawac powodu do radosci innym.nie warto sie zalic,jeden ci wsploczuje,a dziesieciu bedzie mialo radoche.

Gość gość
samotny wśród ludzi którzy myślą on nigdy nie jest saaammm