Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tych butach

Polecane posty

Gość gość

Chciałam sobie kupić jakieś sportowe buty, niekoniecznie do biegania, ale na spacer czy jakiś wypad za miasto, bo cenię sobie przede wszystkim wygodę. Zastanawiam się czy wypada mi chodzić w takich butach (mam 21 lat) czy nie są przeznaczone raczej dla nastolatek. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie mogę wkleić linka, chodzi mi o Nike air max

pewnie, ze mozesz w nich chodzic. nastolatki uzywaja takich butow do szpanu i lansu, ale w gruncie rzeczy, sa to po prostu wygodne buty do celow przyjemnego spedzania czasu i wygody stop.

Gość gość
o celow przyjemnego spedzania czasu" x dobre:D nudzisz sie?wloz buty a przyjemnie spedzisz czas:D

czas sie przyjemniej spedza w wygodnych butach, szczegolnie, jesli spedzamy ten czas na nogach :)

Gość gość
Czy wypada?! Grrrrrrrrr! Jak mnie wpieprzaja takie głupie siksy! Masz 21 lat głąbie, nad czym ty się zastanawiasz? Wyjmij ten kij od szczotki z tyłka i zacznij żyć. Wypada, nie wypada... :-(

Gość Maciekt26
Dziewczyno zakładaj takie buciki a jak cię zobaczę to pójdę za Tobą na koniec świata :). Czy wygodne - mega, czy modne na pewno Nike Air Max 1 w stylu butów biegowych retro running, nie ma się co zastanawiać z tego co piszesz to właśnie takich szukasz :) http://airmaxsklep.wordpress.com/2013/09/11/nike-air-max-1-gs-555766-400-damskie-deep-royal-blue/

Gość gość
Nie wypada wydawać pieniędzy na takie brzydactwa. Na ch*j ci takie buty?

Gość gość
lubisz bez majtek chodzic ? :)

Gość gość
paskudne, takie chłopskie, widzialam ładniejsze adidaski a nie toto

Gość gość
jak dla mnie typowo sportowe i ja bym ich nie nosiła poza siłką itp. nie podobają mi się zresztą te buty wizualnie- co ma mniejsze znaczenie jak kupujesz w celach sportowych- np moje buty do biegania też mi się nie podobają, ale polecono mi je jako świetne buty do biegania, a nie dla ich urody. jednak do chodzenia kupiłabym po prostu coś ładnego i zgrabniejszego niż "brzydale" wielka grubą podeszwą