Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres w 8 dniu wyzszych temperatur czy to mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Witam Czy jest mozliwe ze rozkreca mi sie okres, jest 8 dzien wyzszej temperatury dzisiaj ja od rana mam bardzo skape plamienia caly czas czuje ze jestem w ciazy bo zawsze przed okresem czuje jakbym miala zaraz peknac jakby mialo chlusnac krwia ze mnie a teraz mam takie mdle pobolewania brzucha wcale nie mocne i wszystko mnie kluje jajniki wewnatrz nawet od paru dni Martwie sie bo to 27 dc ale to dopiero 8 dzien wyzszej temp, jak nie bede w upragnionej ciazy to ok ale niechce zeby sie okazalo ze mam problemy z tak krutka faza litealna Prosze doradzcie

Gość gość
a może to plamienie związane z zagnieżdżeniem zarodka? pasowałoby na 8 dfl

Gość gość
Tez tak mysle ale czy to mozliwe ze w ciagu calego dnia uzbierala sie podpaska pelna plam a krew to leciala czysta czerwona lecz nie tak jak zawsze strumieniem ze tak powiem ale pokapywalo no moze podpaska nie jesr pelna ale prawie Dodam ze karmie piersia nie wiem czy ma to cos wspolnego

Gość gość
Okazalo sie ze krwawie prawie tak mocno jak przy normalnym okresie lecz napewno skapszy jest niz zwykle, ale niepokoi mnie utrzymujaca sie wyzsza temperaturz i klucie jajnikow Czy myslicie ze mimo tego dosc intensywnego krwawienia jest szansa na ciaze to moj 29 dc ( zwykle trwaja 25 dni)