Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remon

remont pokoju

Polecane posty

Gość remon

hej wszystkim, planuj przeprowadzić małą rewolucję w pokoju. Zacznę od pomalowania ścian. Obecnie mają dosyć krzykliwy kolor - jasny pomarańcz. Teraz chcę pomalować na niebiesko lub zielono. Pokój ma ok. 16m2, jedna długa ściana jest cała pokryta panelami, do pomalowania są tylko 3 ściany(jedna dłuższa i dwie krótsze). Wystarczy mi na pomalowanie tego dwa razy 5 litrów farby? Czy muszę stosować jakiś podkład? ile to będzie mniej więcej kosztowało? Z góry dzięki za wszystkie wskazówki :)

Gość Franca89
Ostatnio miałam duży problem dotyczące remontu pokoju dla mojego synka który ma 9 lat. Wiadomo że takie dziecko ma swój świat i swoje zabawki którymi uwielbia się bawić. Wiec musiałam tak urządzić pokój aby zabawki nie opuszczały tego pomieszczenia i nie walały mi się pod nogami. Troszkę szperałam jak to ja w internecie. To ogromna skarbnica wiedze i inspiracji która jeszcze mnie nigdy nie zawiodła i w tym temacie było podobnie. Natrafiłam na https://www.dulux.pl/pl/inspiracje/jak-urzadzic-pokoj-dla-chlopca Jak sama nazwa wskazuje się to propozycje urządzenia pokoju od duluxa. No jak dla mnie super sprawa i co jak co ale dulux wie jak podejść odpowiednio do klienta. Już wiem czemu są w czołówce najchętniej wybieranych farb przez polaków. Sama byłam bardzo zadowolona z tego wyboru. Nie dość że farba pokrywa już za pierwszym razem to jeszcze mają ogromny wybór kolorów i każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam wszystkim właśnie wybór duluxa jako idealne rozwiązanie dla remontu każdego pomieszczenia nie tylko tego dla najmłodszych