Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Corka byla z chlopakiem rok czasu,w styczniu z nim zerwala -bo sie zauroczyla w innym w kwietniu on sie staral do niej wrocic-robil eszystko -ona go znowu w balona zrobila ,bo inny sie spodobal-on jej nie chcial,ten 1 nie wytrzymal odeszedl teraz wstawil ,ze jest w zwiazku-ona ryczy strasznie-caly czas kocha czy powinna napisac ostatni raz-ze jesli sie zakochal -to nie bd mu mieszac,ale jesli jeszcze cos do niej czuje-to ona zaluje ,-powiedziec prawde ,-czy nie odzywac sie

Gość gość
oni byli strasznie w sobie zakochani-on byl wspanialym chlopakiem-robil dla niej wszystko-idealny

Gość gość
dziewczyny prosze -co sie robi w takiej sytuacji-boje sie o nia jestem w stanie sama do niego napisac-ale to chyba nie fer wobec niej

Gość gość
a ile ona ma lat? to po pierwsze bo jak młoda czy nastolatka to jej w końcu przejdzie. No i każdy musi pocierpieć trochę żeby w końcu wszystko było dobrze

Gość gość
wiem malo-18lat-on 22 mam przeczucie -e to wcale nie przejdzie jej w kwietniu tez ryczala za nim

Gość gość
znam ja dobrze -kontakt mam dobry ,jest bardzo madra dziewczyna ,ale sie pogubila naprawde niewiem co zrobic czy mnie wypada do niego napisac powiedzaiala,ze miala szanse-i ja wczesniej nie wykorzystala

Gość kawazbitasmietana
Przeciez to dziecko... Jeszcze z 5 chlopakow bedzie miala, po co na sile ich znow swatac?

Gość gość
rozumiem dobrze-pisza do niej chlopaki-spotyka sie -ale nie dogaduja sie i nic do nich nie czuje kocha wciaz tego pierwszego-mysle ,ze to jest prawdziwa milosc jest bardzo atrakcyjna dziewczyna i co z tego ,jak serce nie sluga

Gość kawazbitasmietana
Ta prawdziwa milosc;) hahaha to czemu 2 razy zwatpila;)? To DZIECKO

Gość gość
on byl w niej szalenie zakochany-ona myslala ,ze bedzie ciagle na nia czekal-ale sie przeliczyla kontakt mialam bardzo dobry nawet ja z nim -bardzo go polubilam,bo widzialam jaka jest z nim szczesliwa

Gość gość
jest bardzo młoda. W jej wieku też myślałam że koniec świata bo rozstałam się z chłopakiem.... A teraz mam dawno szczęśliwy związek. Zostaw to samo się ułoży. Po co się wtrącać

Gość gość
kazdy sie moze pogubic-a po stracie -czlowiek rozumie co bylo najwazniejsze chcialam wlasnie opini innych

Gość gość
on ma jest z kimś innym widać nie było tak dobrze. I kto wie może by i teraz się rozstali nawet jakby się nie "pogubiła ". Daj temu spokój i tyle przejdzie

Gość gość
ciezko i mnie w to uwierzyc ja go rozumiem-ile mial czekac i patrzyc na to co ona robi

Gość gość
nie czekał nie kochał. Nie masz swoich zajęć? Serio po co się w miłosne zawirowania gówniarzy wtrącać. Twoja córka martwisz się ale po prostu wyciągnij ją gdzieś niech o tym nie myśli. A co teraz jego związek będziesz rozbijać?

Gość kawazbitasmietana
Ojej, jak to "milosc zycia" to lepiej niech sie zejda za jakies 5, 10 lat jak dojrzeja. A tak polaza znow z rok ze soba i mloda bedzie chciala pouzywac na studiach ;)

Gość gość
jakby to była "miłość życia" to by się to inaczej skończyło. Daj sobie spokój.

Gość gość
nie asolutnie nie mam zamiaru-zasluguje na szczescie-bo jest jak na ten wiek bardzo porzadnym chlopakiem czemu nie czekal-mysle ze wciaz sie dowiadywal ,-ze ona sie z kims spotyka-wsttawiala zdjecia -

Gość gość
to skoro chcesz się mieszać to się mieszaj a później żeby ona czy on nie mieli do ciebie pretensji. Matka przyjaciółki tak się jej w życie wcinała że jak ta zaszła w ciążę to ją chciała z ojcem dziecka ożenić( pijak i nierób) ona uciekła. Teraz jest szczęśliwa z dzieckiem i nowym facetem. Zasługuje na szczęście ale co rozbijesz mu związek ? A może on jest szczęśliwy? A córka może płacze bo on ma kogoś a nie lata za nią. Są tacy ludzie. Sama dziewczyna w końcu znajdzie szczęście nie z tym to z innym

Gość gość
i dobrze, ze chlopak ma dziewczyne. po co macic mu w glowie?nie chciala go. jak jej nie wyszlo,to chcialaby tego,co tak zabiegal. tak sie nie da. przypomina mi ta sytuacja,mnie:) tez jako 18latka szalam itd, byl taki jeden. biegal,zabiegal. ja nie chcialam, malo tego przez pare m-cy spotykalam sie z jego znajomym. nikt sie ne tracal. nasze drogi sie rozeszly. iwdywalismy sie co jakis czas-wspolni znajomi. on mial pare dziewczyn. pozniej pare m-cy sie nie widzielismy. czas lecial, po 3 latach dotarlismy do siebie, jestesmy do dzis, a mam 30 lat. 2 lata po slubie, 6l dziecko:) zostaw ich. jak maja byc razem,to i tak beda:)