Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspanamama

halo halo dziewczyny w ciąży z Warszawy

Polecane posty

Gość zaspanamama

Zapraszamy na bezpłatne spotkanie dla przyszłych i młodych mam z cyklu Akademia MamaPyta.pl. Podczas konferencji poruszymy takie tematy jak: - ABC ciąża i poród (badania w ciąży, aktywność fizyczna i seksualna w ciąży, odżywianie i pielęgnacja w ciąży, jaką szkołę rodzenia wybrać, poród rodzinny – co to właściwie znaczy, rodzić z doulą?, cesarskie cięcie, poród domowy, wertykalne pozycje porodowe, psychologia ciąży itp.) - Standard okołoporodowy – nowe prawa przyszłych mam - Woda w diecie karmiącej mamy - Suplementy w ciąży – pomoc dla mamy i dziecka - Mleko matki jest najlepsze – czyli o karmieniu noworodków i niemowląt (problemy z laktacją, pozycje do karmienia piersią, dieta mamy karmiącej piersią, karmienie piersią, a alergie, mleko matki – naturalna szczepionka, woda, a laktacja, karmienie sztuczne – mleko modyfikowane, rozszerzanie diety dziecka) W przerwie konferencji zaplanowaliśmy: pokaz wiązania chust pokaz masażu Shantala niemowląt bra-fitting, czyli jaki ja właściwie mam rozmiar? – warsztat dopasowania staników pokaz niemedycznych technik mogących ułatwić poród z zastosowaniem między innymi piłki, szala rebozo Termin: 27 września 2013, Sala Żółta, Budynek FOCUS, Al. Armii Ludowej 26, Warszawa Czas trwania: 12:00 - 16:15 Warunkiem uczestnictwa w konferencji jest wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego, który można znaleźć na stronie www.mamapyta.pl.

Gość gość
s*******ay