Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny gdy spotykam byłego

Polecane posty

Gość gość

serce mi mocniej bije. Nie przyznam się, ale w środku, aż gotuje i bardzo tęsknie, chociaż jestem już w nowym związku i wiem, że to bez sensu. Kto tak ma. Jakie są wasze reakcje.

Gość gość
miałam podobnie, na widok byłego serce mi zamierało, mimo że nie byliśmy razem ciągnęło mnie do niego, teraz już przeszło i mogę patrzeć na niego bez podrygów serca :)

Gość zmija zygzakowata
byly to byly mozna sie co najwyzej usmiechnac do wspomnien

Gość gość
Ja kiedys tak mialam, ale przeszlo na szczescie. ;) Teraz mi nawet powieka nie drgnie jak widze mojego eksa. :D Jest mi takoobojetny ze az sie sama temu dziwie.

Gość gość
dzisiaj spotkalam bylego, od 2,5 tygodnia nie jestesmy razem , on zerwal, serce mi tak walilo jak szalone ze ciezko mi bylo utrzymac rownowage na obcasach, wciaz za nim tesknie, rozplakalam sie bo nawet nie zaproponowal ze mnie wezmie podwieze ( mieszkamy w jednym miescie a wysiadalismy akurat z jednego pociagu w miejscowosci niedaleko naszego miasta) wolala wziac kolegow a ja siedze teraz i czekam na peronie godzine na pociag, nie wytrzymalam i sie rozryczalam, alez mnie to boli

Gość gość
ja też tak mam jak spotykam moich byłych gdzieś przypadkiem na ulicy...... Od razu rzucam im się na szyje czule całuję .........