Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna2333333

czy nadaje sie na kierowce

Polecane posty

Gość smutna2333333

W poniedziałek rozpoczynam jazdę na prawko. W ciągu 2 dni trochę jechałam z 40 minut i umiem dobrze zahamować zmienić bieg i czasami płynnie ruszam a czasami mi szarpie. Kierownice troche opanowałam ale jeszcze nie trzymam sie dobrze prawej strony a 40 minut w całym zyciu jeździłam po drodze na jezioro i nie wiem czy nadaje sie na kierowce czy dam rade

Gość zmija zygzakowata
jak ty nie wiesz to nikt za ciebie wiedzial nie bedzie

Gość smutna2333333
wiem jak chcem sie uczyc jezdzic i moge caly dzien uczyc sie tylko czy z tego mozna cos juz powiedziec co napisalam powyzej

Gość smutna2333333
Czy ktos powie mi??????

Gość gość
kierowca uczy sie jezdzic dluzej niz pare godzin ;) ktore ty jezdzilas, po paru przejazdach trudno cokolwiek powiedziec. zdasz egzamin, wyjedziesz na droge , sprawdzisz sie w prawdziwym ruchu i warunkach, wtedy bedzie mozna cokolwiek powiedziec o tym jakim jestes kierowca

Gość gość
Rozwaliłaś mnie A to w rodzinie nikt nie ma samochodu? Nikt Ci nigdy nie dał poprowadzić? Rzadko się zdarza aby ludzie 20+ za kółkiem nie siedzieli U mnie dzieciaki po 12, 13 lat potrafią kierować

Gość gość
no własnie ostatnio probowalam sie uczyc i przez 40 minut to co napisałam wyzej i czy wogole jest szansa ze naucze sie z tego co napisalam bo kazdy by chcial zebym od razu jezdzila jak zawodowy kierowca:(

Gość gość
nie daj sobie wmowic ze jestes slabym kierowca, po prostu skupiaj sie na jezdzie i jak najwiecej cwicz, jesli trzeba bedzie wykup dodatkowe jazdy, jak cie dobija instruktor to go zmien. Proste. Dasz rade .

Gość pieszczoch65430
no to Cię nauczą jeździć jak zapisałaś się na kurs

Gość gość
tak naprawde sie nauczysz jezdzic jak juz zdasz prawko :) teraz ucz sie na tyle zebys zdala

Gość gość
ja mialam jako instruktora bylego wojskowego... wiec cos o tym wiem. Olalam go i co prawda za 4 razem ale zdalam egzamin. najwazniejsze to pokonac ten strach ktory jest w nas , krytyka sie nie przejmowac tylko wyciagac z niej jak najwiecej dla siebie.