Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucenie z pracy

Polecane posty

Gość gość

miałam podjąć pracę od przyszłego miesiąca, we wrześniu miałam się tylko poduczyć, żeby bez problemu pracowac od października- na stanowisko osoby, która chciała odejść z pracy.... chodziłam tam 3 dni, skrupulatnie zapisywałam co kto do mnie mówił w kwestiach zawodowych... a wczoraj pod wieczór zadzwonił do mnie szef i powiedział, że się rozmyślił i ze jednak mnie nie zatrudni, nie podał racjonalnego powodu, tylko "rozmyślenie się", widzieliśmy się w dzień w pracy, rozmawialiśmy, ale nie powiedział w twarz, tylko przez telefon, jak byłam w domu.... dzisiaj z rana poszłam zabrać swoje rzeczy, to jak powiedziałam cześć do niedoszłych współpracowników, to nikt nie odpowiedział i zmierzyli mnie wzrokiem od góry do dołu... 5 miesięcy temu skończyłam studia, a pracy jak nie było, tak nie ma

Gość zmija zygzakowata
bylo zapytac ile takich darmowych wyrobnikow bylo przed toba pewnie sporo :D

Gość gość
kazano mi obiecać, że nigdzie indziej nie pójdę szukać pracy, bo mnie zatrudnią na pewno, i oni też mi obiecują, że nikogo innego szukać nie będą.... i ja odmówiłam w innym miejscu, bo myślałam, że trafiłam na uczciwego pracodawcę.... a w tamtym drugim miejscu już jest zajęte....

Gość zmija zygzakowata
obiecanki cacanki, a glupiemu radosc :D

Gość gość
mój tata to samo powiedział... w tym kraju się chyba nic nie zmieni, niby Solidarność strajkuje dzisiaj w Warszawie, ale i tak zmian na lepsze nie będzie... parę razy rozważalam samobójstwo