Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna02

Smutna historia

Polecane posty

Gość Smutna02

Witam jestem załamana mam dosyć takiego życia chciałabym zasnąc i się nie obudzić.Pierwszy raz w swoim życiu 2 lata temu spotkalam w swoim zyciu chlopaka było wspaniale aż do tej pory.od niedawna zaczoł mnie lekceważyć traktuje mnie jak powietrze i zauważyłam że ma serce z kamienia kiedy nawet przy nim placze mówie mu że chce żeby miedzy nami się poprawiło żeby było jak kiedyś to jego to nie rusza.przedwczoraj pojechał do swojego rodzinnego domu 300 km ode mnie. I co prawie nie mamy kontaktu nie dzwoni dziś tylko 2 krotke smsy mi wysłał że załatwia sprawy:-(( (płacze)....Czuje że miedzy nami bedzie koniec że on zadecyduje tak wlaśnie. Nie wiem co bez niego zrobie planowaliśmy slub za pare miesiecy mieliśmy byc na zawsze razem bylismy tacy szczesliwi niewiem co sie stalo że z jego strony nagle wszystko sie konczy .Ja mam też dośc tej niepewnosci czy ze mną bedzie czy nie.dziewczyny jak sobie poradzic z rostaniem co wam pomagało ze nie mysleliście o swoim partnerze doradzcie bo mam chec umrzeć .....

Gość ujhyjjb
to pogadaj z nim o tym wszystkim... co dalej myśli robić. może naprawdę załatwia jakies ważne sprawy i nie ma czasu... najlepiej zajmij się czyms i nie myśl o tym dopóki nie będziesz wiedziała co on tak naprawdę o tym myśli.

Gość gość
olej go zostaw samemu poszukaj towarzystwa niech odczuje ze tak samo go potraktowalas jak on ciebie jak zadzwoni nie miej czasu na rozmowe sms odpisuj bylejakie i rzadko jak sie zechce spotkac odmow powod? spotkanie ze znajomymi wazniejsze dla ciebie jak z nim ;) przetrzymaj go tak miesiac jak bedzie nalegal na rozmowe po tym czasie umow sie z nim i wprost wywal mu kawe na lawe oczywiscie aby nie odczul ze to byl plan przez Ciebie uknuty

Gość Smutna02
tylko że nawet nie moge już się z nim skontaktować nie odbiera telefonów nie odpisuje smsów nic już prawie cały dzien czekam na jaką kolwiek odpowiedz i nic :-(

Gość ujhyjjb
no to zajmij się czyms i nie myśl o tym... wkońcu się odezwie

Gość gość
o tym napisalam OLEJ GO!!!! inaczej pogorszych wszystko jeszcze bardziej

Gość Smutna02
Latwo powiedzieć zajmij się czymś jak kogoś się kocha do szalenstwa to wszystko nie jest takie proste

Gość ujhyjjb
no to po co pytasz co masz robić??? jak i tak nikogo nie słuchasz???? to rycz za nim i czekaj aż się łaskawie odezwie do Ciebie