Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysliciel29

Moje przemyślenia na temat dzieci i rodziny

Polecane posty

Gość Mysliciel29

Mam 29 lat skończyłem studia, pracuję niestety w małym mieście. Za moją płacę nie da się godnie żyć, a tym bardziej utrzymać rodziny. Myślę o wyjeździe za granicę bo inaczej czeka mnie samotna wegetacja! To nie ludzie nie chcą mieć dzieci. Tylko ten kraj i rząd nam nie pozwalają na to by mieć dzieci ! Stąd mamy niski przyrost ludności więcej osób umiera niż się rodzi. Dodam jeszcze, że jak tak dalej pójdzie w tym kraju zostanie nam sam element społeczny mnożący się za becikowe. Następnie wyniosą z domów nauki typu żebractwo złodziejstwo itp.

Gość liczba urojona
:D, :D, :D, :D

Gość gość
Święte słowa !

Gość gość
OBALAMY TUSKA

Gość DUDAPITER
Dzisiejsza data, panie premierze, będzie się panu śniła po nocach, jako koszmar !!!

Gość gość
tak s*******ny wykończyły nas kraj

Gość przemol
dzisiejsza rzeczpospolita pisze o tym - na koniec roku urodzi się 40 tys mniej Polaków niż umrze do 2100 roku Polaków będzie 17 mln :O na jaki ch*j te Polaczki walczyli na wszystkich frontach wojny? o to? o państwo ryżego bydlaka i kaczki w sosie smoleńskim?> :O

Gość gość
17 mln to malo?

Gość DUDAPITER
DO przemol X na jaki ch*j te Polaczki walczyli na wszystkich frontach wojny? o to? o państwo ryżego bydlaka i kaczki w sosie smoleńskim? X WALCZYLI BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ http://pokazywarka.pl/6ffmhb/

Gość gość
Moje przemyślenia: mamy przeludnienie, ziemia nie jest z gumy i spadek przyrostu naturalnego to DOBRA wiadomość. Będziemy (a raczej nasze wnuki) mieć czystsze powietrze, więcej zasobów naturalnych, więcej przestrzeni, więcej żywności... Gdyby była mowa o spadku do powiedzmy paru tysięcy, jak za czasów Piasta to istniałoby zagrożenie wyginięciem, ale o to chyba nie ma obawy.

Gość i tak milo
tak ciężko naprawdę obserwuje cos się dzieje w naszym kraju i naprawdę tyle lat PO zaniedbała obywateli marna kasa ,ceny jak na zachodzi ,ale wiecie co nie chce tuska kaczora palikota milera i innych typów no ale kto?

Gość DUDAPITER
Ludzie wyjeżdżają do UK i tam rodzą dzieci bo tu jest bida z nędzą

Gość DUDAPITER
w POlandii będziemy karmić dzieci szczawiem i mirabelkami

Gość przemol
Ręce mi opadają kiedy czytam te wasze babskie wypociny Jakie - k***a - przeludnienie? w Azji czy Afryce to jest gęsto, ale nie u nas, nie w Europie. Jadę sobie za miasto - dziesiątki, jeśli nie setki hektarów chwastów i zarośli - nikt tego nie uprawia, nikt tam nie mieszka. Naprawdę uważacie tępe p***y, że murzyni i czarni przyjadą do d. Polski aby robić na wasze emerytury??? Brak mi słów.

Gość gość
No pewnie, przeludnienie w jakiejś tam Azji nas nie dotyczy, w końcu nie widać to nie ma. Jak jest za dużo Murzynów to ich problem, a nas Polaków to nigdy za dużo co? Zmartwię Cię - przeludnienie w Azji i Afryce wpływa na światowe rynki i ten polski też. I w ogóle lekko żałosne jest szantażowanie premiera: jak nie zrobisz mi dobrze to nie urodzę dziecka. Jeśli ktoś naprawdę ma takie motywacje, to niech faktycznie lepiej nie ma dzieci.

Gość DUDAPITER
proponuję kolejny postulat by tusk płacił alimenty na wszystkie dzieci do 21 roku życia skoro chce by się rodziły

Gość Pytającyyyyyyy
JAK ŻYĆ DONALDZIE ? Pracując na umowie śmieciowej za 1200zł miesięcznie? jak za to wyżywić dzieci ? Wysłać do szkoły ? Kupić ubranie? Wysłać je na wakacyjny wypoczynek ? Potem opłacić rachunki Czynsz, prąd, woda, gaz, podatek od deszczówki, i jeszcze na emeryturę sobie uzbierać ? x DONALDZIE NIE STARCZY NAM ŻYCIA BO MUSIELIBYŚMY W TAKICH WARUNKACH PRACOWAĆ NA EMERYTURĘ DO 100 nego roku naszego życia a jak wiesz przeciętny człowiek nie żyje tak długo

Gość gość
kryzys jest na calym swiecie porownyujecie sie z najbogatszyi panstwami swiata a nie chocby podobnymi . postkomunistycznycmi , jak Bulgaria czy Rumunia Dzieci najwiecej rodzi sie akurat w krajach najubozszych. Poza tym rodza sie w czasie wojen itd. Wiec teoria do d...

Gość Pytającyyyyyyy
DO DEBILA WYŻEJ ! x Jak pracując na umowie śmieciowej za 1200zł miesięcznie? jak za to wyżywić dzieci ? Wysłać do szkoły ? Kupić ubranie? Wysłać je na wakacyjny wypoczynek ? Potem opłacić rachunki Czynsz, prąd, woda, gaz, podatek od deszczówki, i jeszcze na emeryturę sobie uzbierać ?

Gość Pytającyyyyyyy
jak żyć w tym kraju szczawiem i mirabelkami płynącym ?

Gość Obserwatorka1023
Śledzę te protesty mediach przez cały dzień i ani razu nie słyszałem by Donald się odniósł do tego co się dzieje dziś w Warszawie

Gość EDEK1023
Złodzieje

Gość birrita
Chińczyki się w Polsce osiedlą

Gość EDEK1023
Będziemy szczaw i mirabelki wpier............

Gość gość
Jesień idzie i nawet szczawiu nie będzie

Gość gość
Tusku idź już sobie ! NIE CHCEMY CIEBIE

Gość gość
Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Donek, prezydentem zaś jest Bronek. Zdrożała żywność, prąd i gaz! Mogę obiecać coś jeszcze raz ? X Premier Tusk zlikwidował wszystkie ministerstwa, a w ich miejsce powołał 3 nowe: 1. Zdrowia 2. Szczęścia 3. Pomyślności

Gość gość
masz 29 lat i póki co tylko gadasz, nawet nie masz dla kogo pracować, bo do rodziny chyba Ci daleko, dlaczego jeszcze Cię za tą granicą nie ma? :P

Gość gość
RUDY WYPAD DOŚĆ JUŻ UKRADŁEŚ