Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam kupowac w lumpeksach

Polecane posty

Gość gość

udaje mi sie znalesc firmowe ciuchy za grosze. i kurtki i spodnie. a wy kupujecie w lumpach?

Gość gość
i fajnie :) ja duzo sprzedaje swoich ubran fajnych ale ostatnio cholerka za ciasnych

Gość gość
ja nie kupuje, bo nie mam z kim w tygodniu zostawic syna, a w lumpeksach trzeba miec troche czasu i spokoju :)

Gość gość
to nie wiem, gdzie ty dajesz grosze, u mnie w miescie lump na lumpie i ceny jak z kosmosu. W dwoch tylko raz w tygodniu jest wyprzedaz -50 %, wiec wtedy chodze kupowac.

Gość gość
Kupuję, zawsze coś trafię. Chodzę na takie gdzie jest podział na wagę i wycenę, ale na obu działach fajne rzeczy można trafić. No i podoba mi się że wszystko na wieszakach, a ceny nawet na wycenie rozsądne.

Gość mamamijaaaaa
ja nie nawidze lumpow, 1x w zyciu bylam i nigdy wiecej, pomielone szmaty, smród, masakra jakas..a ludzi od c***a:D.

Gość gość
no właśnie, pewnie ludzie srają w gacie i szczają a wy to później kupujecie

Gość gość
bylam dzis na zkapach. chialam sobie cos kupic jakies spodnie kurtke. odwiedzilam kilka normalnych sklepow ale ceny kosmos. zwykle dzinsy po 80zł kurtka po wyzej 100zł. i patrze lumpeks weszlam przecena wszystko po 2zł. i kupilam 3 fajnie kurtki- jeden plaszczyk parka " zara" 2 kurtka- zakiet czarny doposwoany- firmy mango. i 3 kurtka sportowa- niebieska. 3 pary spodni. szare- diesel granatowe- housa 3 zwykle niebieskie rurki za wszystko dalam 12zl.

Gość gość
ja też, ale mam tylko 1 lumpeks w którym kupuje, głównie dziecku. Ciuszki laska ma z WB i Holandii albo Irlandii, spokojnie idę z dzieckiem,

Gość gość
Ja nie cierpie lumpeksow i uzywanych ubran :/

Gość gość
u nas w mieście nie ma tanich lumpeksów, ceny z kosmosu za szmaty. dlatego ja wolę iść do textil marketu, chińczyka czy pepco i zawsze coś tanio fajnego kupie.

Gość gość
textil?? Byłam kierowniczką marketu 2 lata. Gorszej tandety nie ma, jak przychodził towar kichałyśmy od zapachu chińszyzny