Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inteligo pkobp dziwne transakcje ktoś tak ma

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj na moim koncie zaczęło księgować się ok 12 transakcji płatności kartą których nigdy nie wykonywałam a kartę mam cały czas przy sobie, nie ma możliwości żeby choć na chwilę ktoś ją sobie "pożyczył" transakcje są niby sprzed kilku dni, niektóre dwa dni temu, niektóre wczorajsze są i dziesiejsze, co się dzieje ? czy bank ma problemy techniczne o których nie wiedzą jeszcze na infolinii? kwoty nie są duże ale aż tyle i najróżniejszej wartości , na infolinii panienka kazała sprawdzić jutro jeśli by się jakoś automatycznie nie wróciło wówczas mogę coś działać dalej, no ale czekać do jutra! ma ktoś takie dziwne operacje na swoim koncie?

Gość gość
a nie płaciłaś/eś czegoś zbliżeniowo paypass? Bo to wchodzi kilka dni po transakcji :) Poza tym od 1 sierpnia pobierają dziady 10 gr od każdej płatności kodem z karty przy przelewach (rachunki)

Gość gość
nie, każdą transakcję pamiętam, nie płaciłam i nic takiego podobnego nie robiłam, poza tym nawet mam starą kartę bez paypass, a te kody za 10 gr to inna bajka, poza tym są to kwoty od 20 do 50 zł ale takie najróżniejsze np 28,53 lub 37,78 czyli nie okrągłe ale takie z groszami w szczegółach operacji nic nie widać widnieje tylko jakiś nr konta to wszystko a poza tym są operacje z dnia dzisiejszego w którym to absolutnie nic nie robiłam

Gość gość
no to może ktoś zeskanował twoją kartą i płaci paypass skoro to kwoty do 50 zł czyli niższe.. a nie ma napisane gdzie płacone? Zawsze piszą, może to ci rozjaśni sytuację? Brat, siostra, mąż, nie mogli płacić za fajki czy coś?

Gość gość
eeetam nie możesz mieć starej karty bo w bp ważne są 5 lat i są zbliżeniowe przecież

Gość gość
wejdź na gazeta.pl piszą tam o jakiejś awarii i ludzie mają podobnie. Na szczęście u mnie nic się nie dzieje póki co

Gość gość
Mam to samo na infolinii mówią ze wszystko oddadzą :P jak do tej pory 3 transakcje na ok 200zl

Gość gość
ostatnio jakas renowacje mieli i ksieguja transkacje

Gość gość
wlasnie te zmiany teraz są teraz ,wczoraj nie mogłam wpłacić kasy na konto inteligo kiedy to się skończy