Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejt_piter

wyszczuplenie brzucha

Polecane posty

Gość kejt_piter

witam W ciągu ostatniego roku dzięki diecie i ćwiczeniom udało mi się osiągnąć wymarzoną wagę- schudłam 20kg Jednak mój brzuch mimo wszelkich starań ćwiczeń itd nadal pozostawia wiele do życzenia Dlatego chciałabym prosić bardziej doświadczone osoby o polecenie konkretnych ćwiczeń do wykonania w domu lub na dworze(mieszkam na wsi) które pomogą mi ujedrnić skórę na brzuchu i ładnie go wymodelowac z góry dziękuję za każdą radę

Gość Rób
poprostu brzuszki

Gość pannafijał
ja mialam podobnie, poprostu biegałam 4 razy w tygodniu po 40 min, pozniej 20 min brzuszkow, do tego łykałam figura extraslim na szybsze spalanie tluszczyku, po połtora miesiąca widzialam juz efekty, teraz mam łądnie zarysowane mięsnie mimo ze trenuje 2 razy w tygoniu już

Gość Monnia89
Ja też zrzucam brzuch. Ćwiczę od dwóch miesięcy i łykam taki suplement na szybsze spalanie tkanki tłuszczowej - http://nutrina.pl/28,slimette.html . Poleciła mi go koleżanka, która też odchudzała się i zrzucała tłuszcz z brzucha. Po kilkunastu tygodniach miała niezły brzuch i to mnie zaskoczyło.

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim musisz zmienić podejście bo nie da się odchudzić miejscowo tam gdzie chcesz. Nie ma czegoś takiego jak miejscowe odchudzanie, organizm jest tak skonstruowany że spala tłuszcz z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić. To że zaczniesz ćwiczyć mięśnie brzucha nie ma nic wspólnego z odchudzaniem brzucha. To że zaczniesz ćwiczyć nogi nie ma nic wspólnego z odchudzaniem nóg. Bez znaczenia jaką pojedynczą partię ciała zaczniesz ćwiczyć nie ma nic wspólnego z odchudzaniem tej partii ciała a jedynie powiększ i modeluje mięśnie. Jeśli ćwiczyć to całe ciało bo skupianie się na jednej partii ciała nic Ci nie da. Wiadomo że tam gdzie masz więcej odłożonego tłuszczu tam zauważysz szybciej różnicę w zgubieniu ale to nie znaczy że organizm chudnie tylko z tej partii ciała, zawsze chudnie z całego ciała. Mnie panienka u której zajmuję się maluchami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty są zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój

Gość gość
zadnych brzuszkow !! hula hop krecenie bioderkami stojac wymachy nog lezac na boku skrety ciala przy utrzymaniu tulowia w pionie ale zadne brzuszki te daja efekt wrecz odwrotny poszerzaja brzuch

Gość gość
Cwicz z Ewa Chodakowską

Gość gość
skakanka,steper polecam!!!!!

Gość gość
Mam ten sam problem!! Masakra!! Nogi zgrabne, a brzuch okropny, "opona"

Gość gość
to ja tez mam to samo co gosc pozwyzej i co robimy ba ta opone?

Gość Olcia Dubicka
schudłaś ale brzuch jeszcze masz więc musisz dalej to ciągnąć ale musisz spalić tkankę tłuszczową. Przy 20 kg to z doświadczenia mogę powiedzieć że to pewnie w większości mięśnie i woda a tu chodzi o to by tłuszczyk spalić. :) Mnie panienka której opiekuję się dziećmi chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że tabletki były zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
wlasnie moim problemem jest brzuch, oponki , itp zastanawiam sie naa dieta , tylko jaka , moze mi cos polecicie? tylko bez suplementow i reklam prosze