Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obysieudalo

Czy jest mozliwa ciaza

Polecane posty

Gość Obysieudalo

Czy jeśli w czternastym dniu mojego cyklu nastąpił skok temperatury, a dzień wcześniej śluz był rozciągliwy, czy mogłam zajść w ciążę? Miałam także od południa ból jajników, który utrzymywał się cały czas, nawet podczas seksu. Kochałam się z partnerem późno w nocy i dwa dni wcześniej. Dodam, że moje cykle są krótkie bo trwają tylko 22 dni.

Gość gość
jak 22 dni to raczej nie

Gość ewelinaz1985
Ktorego bedziesz testowac? Jest szansa bo miałaś owulacje

Gość gość
jak masz tak krótkie cykle to idz do lekarza, bo to nie jest normalne, poza tym masz zapewne zbyt krótka fazę lutealną

Gość Obysieudalo
Mam takie cykle po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Odstawiłam je w grudniu zeszłego roku. Test najszybciej mogę zrobić 21 września, w dniu spodziewanej miesiączki, tylko już się martwię czy się nie spóźniliśmy z tym.

Gość gość
ale to nie jest w tym momencie ważne po czym masz takie krótkie cykle, powinnas je skonsultowac z lekarzem, ponieważ jeżeli masz za krótka fazę lutealna, to jajeczko nawet jeśli będzie zapłodnione, to nie będzie miało możliwości się zagniezdzić, bo endometrium nie będzie gotowe, poza tym nawet jeśli się zagniezdzi, to moze dojśc do poronienia z ww powodu, za krótka faza lutealna może być równiez przyczyną niepłodności

Hej mam pytanie okres miałam 28.09 normalnie. staramy sie z męzem o dziecko od tygodnia mam zawroty głowy brak apetytu a po przymusowym zjedzeniu choc troszke mdłości nie moge spac w nocy a dzisiaj od rana czuje kłucie w dole brzucha jak by na przemian jajniki 2 dni temu robiłam test wyszedl neg ale nie wiem czy nie za wczesnie teraz okres powinnam dostac ok 24.09. jak myslicie czy moge byc w ciązy dodam ze pobolewa mnie głowa i dusznosci na przemian z zimnem stopy jak lód. prosze o szybkie odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość Obysieudalo
Dziękuję za poradę, na pewno się z tym zgłoszę.

Gość gość
jesteś w 16 dc, czyli prawdopodobnie w okresie okołoowulacyjnym, kiedy niby zaszłaś w tą ciażę?

Gość Obysieudalo
Chyba za szybko na jakiekolwiek objawy, jajeczko nawet nie zdążyło się zagnieździć. A test najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
ahahahahaha jebłam. 12 dni do miesiączki a ta test już robi ;-D Taaaa a objawy już następnego dnia po sexie miałaś pewnie.... Idź się leczyć kobieto na nogi bo na głowę stanowczo za późno !!

Gość gość
Ejjjj Gośka zawstydziłaś się?? Zabłyśnij jeszcze jakimś pytankiem ;-D

Gość gość
nie absolutnie sie nie zawstydziłam bo mam juz jedno dziecko i wiedziłam ze jestem w ciązy jeszcze przed spodziewaną miesiączka i test wyszedł wtedy pozytywny a potem juz okres sie nie pojawił a po za tym sa takie przypadki ze do 3 mies okres moze występować dlatego tez zadałam takie pytanie a objawy mam straszne napadowe zawroty głowy nigdy czegos takiego nie miałam do tego twardy brzuch na dole i czułam cały dzień to kłucie na szczęscie teraz dopiero ustąpiło dziwne to dla mnie jest a z męzem staramy sie juz pare miesięcy o dziecko

chciałam sie pochwalic jednak jestem w ciązy dla tych osob które smiały sie z mojego pytania okresu nie mam 5 dzień test pozytywny czyli tak jak mówiłam miałam okres i byłam w ciązy teraz to pani moze sie zawstydzić która sie niby tak ze mnie uśmiała :) pozdrawiam