Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość Paulina PPP

Nie wiem jak to napisać, nie puszczam się, uważam się za normalną kobietę, ale gdy spotykam się z facetem który 'jest przy kasie' to jakoś na więcej mu pozwalam, jakoś bardziej nie kręci, może mi już na samym początku znajomości wkładać rękę pod stanik, pod spódniczkę, itp. A jak np. chłopak się skąpy, widać, że dziaduje, to na nic mu nie pozwalam, jestem oschła, a jak czegoś próbuje to się odsuwam. Z tym, że to wszystko robię podświadomie, to dziwne...

Gość 0 Terenia 0
No to chyba normalne, że żadna nie chce gołod*pca, chyba że frajerka :D🖐️

Gość gość
też tak mam, na biednych nie tracę czasu, bo nic mi nie mogą zaoferować

Gość dziunia_
to normalka. ja tez tak mam podswiadomie. np umawiam sie tylko z facetami co maja samochody. patrze czym podjezdza - jak stare i brudne, odchodze. po co mi facet co mi bedzie zalowac 500zl na buty???

Gość gość
jak facet ma kasę to można uprawiać seks bez poznania imienia a jak facet kasy nie ma to niech zrobi coś by ją mieć choćby miał kraść. Jestem kobietą i to mnie powinno się rozpieszczać!

Gość esmme
jak facet nie ma kasy na atrakcje, nie jest zaradny, to co ja mam z nim robić? miłość mi to wynagrodzi? a może miłość opłaci za mnie rachunki? może miłość napełni moją lodówkę? nie bądźcie głupie dziewczyny, z biednym leniem nie będziecie szczęśliwe

Gość gość
nie ma kaski nie ma d*pci, proste 🖐️

Gość assawe ffff
Przeczytajcie od początku do końca posty i macie obraz typowej Polki :D

Gość assawe ffff
esmme jak facet nie ma kasy na atrakcje, nie jest zaradny, to co ja mam z nim robić? miłość mi to wynagrodzi? a może miłość opłaci za mnie rachunki? może miłość napełni moją lodówkę? nie bądźcie głupie dziewczyny, z biednym leniem nie będziecie szczęśliwe - A może byś się pasożycie wzięła do pracy i sama zarobiła na te rachunki? w końcu to wy macie większą przyjemność z seksu niż faceci. oni jeszcze dodatkowo potem musza was znosić. Powinnyście nam płacić za seks i odszkodowanie za zniszczone zdrowie (nerwy i nadciśnienie).

Gość xen
Przeczytajcie od początku do końca posty i macie obraz typowej Polki smiech.gif x Nie generalizuj,nie każda taka jest.

Gość pamparamampampampam
jak stare i brudne stare to rozumiem-a jak brudnym samochodem terenowym bo bierze udział w wyścigach off road' owych

Gość kaśka katarzynka
ja też miałam dylemat, uczuciowy czy majętny, spotykałam się z dwoma na raz, wybrałam bogatszego, bo studiowałam w stolicy, utrzymanie jednak kosztuje, z biednym bym sobie nie poradziła, życie mnie nauczyło, żeby nie kierować się sercem, lecz rozumem

Gość gość
nie ma się co pienić te Panie mają rację

Gość gość
k***a wolę wierzyć, że to tylko prowokacje nie chcę wierzyć, że kobiety takie są:(

Gość gość
podajcie mi jakieś inne forum kobiece muszę się tam szybko przenieść dlarównowagi:(

Gość gość
Niestety ludziki z katolandu mysla tak samo. Dzieci - jak Bog dal, Bog wykarmi? Bidny chlop miloscia zaplaci rachunki? :D

Gość gość
No to nie ma sie czym chwalić,żałosne dzewczyny jesteście,gdy ni ma miłości to daleko nie zajdziecie,jak jest miłość,wiem to z doświadczenia to góry przeniesiesz,jestem dzisiaj bogata, finansowo i uczuciowo.

Gość gość
te forum mi już chyba zryło beret:(

Gość gość
taa gówno przeniose jak będę żyć w biedzie 🖐️

Gość xen
No to nie ma sie czym chwalić,żałosne dzewczyny jesteście,gdy ni ma miłości to daleko nie zajdziecie,jak jest miłość,wiem to z doświadczenia to góry przeniesiesz,jestem dzisiaj bogata, finansowo i uczuciowo. x To prawda.

Gość gość
Forsa robi seksi :-D

Gość gość
w życiu liczy się tylko godne życie, a nie wyjadanie sobie z dzióbków z jakimś leniem patentowanym

trace do was szacunek jak czytam takie posty. ale chyba powinienem sie do tego przezwyczaic... ;P:)

Gość xen
Przez wyrachowane podejście,Wy panie kreujecie się na patentowane lenie.

Gość Muna
ale widzisz...sek w tym ze taki tylko na to liczy i dlatego nigdy nie zdobedziesz faceta ktory ma kase taki ceni tylko to co zdobywa ciezkim wysilkiem :)

Gość gość
k***a przed chwila laska pyta czy dla swojego włocha się zapuścić, laska opisujaca swoje r****nie ze szwagrem i na koniec to:(

Gość assawe ffff
Ja tylko nie rozumiem, dlaczego te pasożyty nie chcą same na siebie pracować?

Gość gość
assawe ffff - A może byś się pasożycie wzięła do pracy i sama zarobiła na te rachunki? w końcu to wy macie większą przyjemność z seksu niż faceci. oni jeszcze dodatkowo potem musza was znosić. Powinnyście nam płacić za seks i odszkodowanie za zniszczone zdrowie (nerwy i nadciśnienie). xxxx To facet powinien utrzymywać kobietę w końcu jest facetem i koniec!

Gość assawe ffff
Na świecie kobiety sa niezalezne. Sa też materialistkami, w końcu moda przyszła z zachodu, ale są też takie, które mają swoją kasę i nie potrzebuja kasy faceta. Nawet szanują równouprawnienie i stawiają facetowi drinki.