Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość gość
gość "Czyli jesteś kurą domową, zwykłą kuchtą. Interesuje Cie tylko kasa. Jesteś kompletnie nieporadna życiowo i rola kuchty to twoje życiowe osiągnięcie i rola życiowa." Gdyby nie ta kuchta to nie miałbyś co żryć i w co sie ubrać ...troche szacunku qrwa...twoja matka robiła przy tobie i powiedz jej ,że była tylko bezwartościową kuchtą xxxx Moja mama to nie kuchta. U mnie w rodzinie zawsze było partnerstwo i oboje rodzicie pracowali i zajmowali się nami. Chcecie patriarchalnego modelu rodziny a dziś jest on przeżytkiem.

Gość gość
"Jeszcze raz powtórzę : to, że takich facetów wybieracie nie znaczy, że innych nie ma! U mojej siostry to szwagier gotuje, sprząta, zajmuje się dziećmi i oboje pracują zawodowo." ******************************************************************** A ja uważam ,że podział ról to najlepsze rozwiązanie. Zajmowanie sie domem to nie taka prosta sprawa jak Panom się wydaje. Dobrze jak każdy ma swoją działke , bo jak obaj pracują zawodowo to nie masz szans na obiadek o godzinie 14.00.

Gość gość
Chcecie być utrzymywane przez faceta to wracajcie do tatusia!

Gość gość
Chcecie r*chać za darmo to sobie rączką róbcie

Gość gość
kobiety nie potrafią same żyć co wy byście bez nas zrobiły chyba nadal mieszkałybyście z rodzicami.

Gość gość
i zaczyna się szantaż seksem :P zaraz potem będzie wyzywanie od prawiczków itp. dalej, że mamy małego itd. nie macie żadnych konstruktywnych argumentów.

Gość gość
dlaczego na utrzymaniu ? Wiesz z jakim wysiłkiem wiąże sie zajmowanie się domem ? Nie dawno nawet miała przejść ustawa dla zasiłku dla kobiet pracujących w domu , ale do płytkich facetów to nie dociera...

Gość gość
"gotowanie dla nas to pestka" Oh to w takim razie co robisz ,że ciasto Ci nie siada :) ?

Gość jak to powstrzymać
Wy tu pierdu pierdu a na zagranicznych portalach randkowych pełno nazych kobiet, które nawet nie chcą odpisywać jak zagadasz po naszemu i to jest prawdziwy dramat

Gość gość
"Chcecie r*chać za darmo to sobie rączką róbcie". A jak facet chodzi do burdelu, to piszecie: "co za facet, co musi za to płacić". Haha czy kobieca hipokryzja ma granicę?

Gość gość
"Chcecie r*chać za darmo to sobie rączką róbcie" Wiesz że jesteś k..rwą?

Gość gość
"i zaczyna się szantaż seksem " No tak bo przecież biednym facetom sie należy za nic :O

Gość jak to powstrzymać
"Nie dawno nawet miała przejść ustawa dla zasiłku dla kobiet pracujących w domu , ale do płytkich facetów to nie dociera..." durniejszego i badziej zgubnego pomysłu nie znam, i mam dziwne obawy, że to kiedyś przejdzie

Gość gość
No tak bo przecież biednym facetom sie należy za nic pechowiec.gif Powiedziała kobieta, co uznaje seks tylko "z miłości"

Gość gość
też mogę cie określić męską k*rwą stawiając wymagania odnośnie kobiecego wyglądu :)

Gość gość
"też mogę cie określić męską k*rwą stawiając wymagania odnośnie kobiecego wyglądu" A wiesz że są jeszcze ludzie co wierzą w miłość a nie tylko w prostytucję?

Gość gość
To idź teraz do jakiejś brzydkiej dziewczyny i wyznaj jej miłość :) Czemu tyle brzydkich lasek chodzi samotnych ? Czy przypadkiem przed miłością nie kierujesz sie jej walorami jakie posiada ? Faceci to tacy hipokryci...

Gość gość
bo faceci to mogą mieć wymagania i to z kosmosu (ale dla nich to będzie tylko niebrzydka , niegłupa i wcale nie duże)....a kobieta nie może bo będzie k*rwą...:O Mamy wybierać sobie biedaków ,żeby być "ok" :O

Gość gość
"To idź teraz do jakiejś brzydkiej dziewczyny i wyznaj jej miłość usmiech.gif Czemu tyle brzydkich lasek chodzi samotnych ? Czy przypadkiem przed miłością nie kierujesz sie jej walorami jakie posiada ? Faceci to tacy hipokryci..." Miłość to też pociąg fizyczny, ale kobieta nie musi miss świata, ważna żeby była zadbana. Wolałbym 100 razy brzydszą przeciętniaczkę niż piękną, która nie będzie mnie szanować. A hipokryzji kobiecej nic nie przebije, tyle piszecie o miłości a partnera wybieracie jak z katalogu.

Gość gość
"A jak facet chodzi do burdelu, to piszecie: "co za facet, co musi za to płacić". Haha czy kobieca hipokryzja ma granicę?" ***************************************************************** pisząc za darmo nie mam na myśli kwoty pieniężnej ale faceta zaradność i to co może mi zagwarantować jako SWOJEJ kobiecie.

Gość gość
tylko ,że dla was ,żeby być w ogóle "przeciętną" to trzeba być nie wiadomo jak ładną :D A wszytsko co jest naprawdę przeciętne to dla was kaszaloty...widzę na forach jak faceci wypowiadają się o łądnych dziewczynach ,że kaszalot itp....żenada.

Gość gość
"Mamy wybierać sobie biedaków ,żeby być "ok" " A czemu od razu biedaków? Co z średnio zarabiających nie ma dobrych partii? Skąd u was ten pogląd że bogacz, który zdradza z pierwszą lepszą to lepszy partner?

Gość gość
cHoćby taki sobie gość wypisał cechy top modelki ale on uważa to za standard :D

Gość dawny cream
czytając was dochodze do wniosku zejestescie k*****i niczym więcej, rozumiem leciec na wygląd to normalne ale jeszcze wymagac kasy to juzk******o nic więcej 🖐️

Gość gość
kobiety chcą sponsorowania a mężczyźni związku ot cała rozbieżność.

Gość gość
a skąd pogląd ,że bogacz zdradza z pierwszą lepszą ? Przeważnie ludzie z pieniedzmy to ludzie z klasą i mądrością. Przędzej w ubogiej patologi zdażają sie zdrady...Myślicie ,że jak bogaty to nie moze byc dobrym czlowiekiem ?

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"bo głupim facetom wydaje sie ,że zajmowanie sie domem to taka łatwa sprawa.." "Wiesz z jakim wysiłkiem wiąże sie zajmowanie się domem ?" na szczęście nasze technologie znacznie ułatwiły wam pranie, sprzątanie, gotowanie i relaks po pracy :) wam nie chodzi o to że facet z pieniędzmi to jest wartość, bo to człowiek z pracowitym charakterem, utalentowany. chodzi wam o pieniądze, bo jesteście leniwe i kochacie pieniądze

Gość gość
"pisząc za darmo nie mam na myśli kwoty pieniężnej ale faceta zaradność i to co może mi zagwarantować jako SWOJEJ kobiecie." Hehe czyli nie sypiasz ze swoim facetem bo cię pociąga, nie mówiąc już o miłości, tylko za to co może ci zapewnić? To już wolałbym do burdelu iść, przynajmniej taniej i uczciwiej ;p

Gość gość
zdarzają * sory

Gość gość
Samo dno tutaj jest,chyba kobietki te powinny na innych portalach się udzielać,mniej niż zero....