Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość laurkaaaaa
nie jestem jakąś blachara, ale facet bez prawka, bez samochodu, bez wykształcenia i bez dobrze płatnej pracy jest dla mnie niewidzialny

Gość assawe ffff
Dokładnie taka sama kobieta jest dla mnie niewidzialna :)🖐️

Gość gość
ajebiste priorytety:(

Gość gość
facet ma zapewnić byt kobiecie! a jak nie ma za co to sorry memory i NEXT!

zabawne, myslicie ze gosc ktory sobie was kupi kiedykolwiek bedzie was szanowal? nigdy nie bedzie... w pewnym momencie odetnie wam kase i skonczycie na lodzie... ;)

Gość assawe ffff
Kobieta utrzymanka ma być długonoga, z jędrnym biustem, pełnymi seksownymi ustami, zawsze do dyspozycji i ma czekać na faceta z pysznym obiadem, elegancko i seksownie ubrana i pachnąca i się facetem zajmować. Jak taka nie jesteś, to spadaj na ulicę.

Gość gość
kobieta bez mężczyzny sobie nie poradzi więc mężczyzna musi kobiecie wszystko zapewnić bo bez niego nic by nie miała.

Gość 0 Terenia 0
Pewnie, my wszystkie chcemy Ferdka Kiepskiego, facet przecież nie musi być zaradny, ja chcę żeby mój siedział przed TV i pierdział w fotel, to jest mój ideał :classic_cool:

Gość gość
assawe - stawiają pewnie takiemu gołod*pcowi jak ty

Gość gość
My z chłopakiem siedzimy cały dzień właśnie przed tv i żyjemy za państwowe. Dajcie nam pracę za 5tys to pójdziemy

Gość gość
0 Terenia 0 czemu od razu taki kontrast. albo tzw. nieudacznik albo wasz sponsor?!

Gość gość
Rób się łatwiejsza nie zapomnij tylko rozlozyc nóg by wysrac bachora. Niż mamy do roboty!

Gość gość
Powyższy post jest mój troszkę nie taktowny ale rzeczywiście jak już macie bogatych r****czy to róbcie bachory bo ktoś musi na mnie robić a planuje żyć jeszcze dobrze 40lat

Gość gość
No faktem jest to że polki to prostytutki :D

Gość GAY GAY GAY
Ja jak czytam te posty to się ciesze że jestem gejem :)

Gość gość
przykre to bo inaczej sobie wyobrażałem kobietę Polkę

Gość gość
masz taka kobiete na jaka cie stac!!!!!!!!!!!!!!!!!! pr\wda stara jak swiat facet musi miec kase poprostu musi zarobic i imiec krecic kasa aby bylo jej wiecej poprostu tak powinno byc d facet ma utrzymac dom i to nie powinno nikogo dziwic ajak kobieta zechce zostacz dzieckiemw domu powinien jej zapewnic warunki ku temu

Gość 666 SATAN 999
Skoro facet to facet to To facet powinien mieć prawo do zdrady :)

Gość xen
Czyli jak facet straci pracę,to kopa w tyłek i papa?Gdzie tu miejsce na miłość i chęć pomocy wyjścia z dołka?

Gość 666 SATAN 999
"Ja jak czytam te posty to się ciesze że jestem gejem :) " No to prawda Związki hetero są przereklamowane :)

Gość gość
Facet mający do wyboru wymuskaną niunię bez kasy, a ładną kobietę z pozycją wybierze tą drugą, bo oprócz seksu ta druga umie również rozmawiać. Próżna leniwa damulka prócz tyłka nic nie ma do zaoferowania, nadaje się jedynie do seksu za buty po 500 zł.

Gość gość
Prostytucja :D To czym polki się zajmują na co dzień :D

Gość gość
xen Czyli jak facet straci pracę,to kopa w tyłek i papa?Gdzie tu miejsce na miłość i chęć pomocy wyjścia z dołka? xxxx A Ty się pewnie spodziewałeś, że kobieta w takim przypadku będzie wsparciem dla mężczyzny? Kobieta Cię zostawi jak tylko nie będziesz spełniał jej ciągle rosnących wymagań.

Gość xen
Jestem kobietą,i nie zostawiłam męża w takiej sytuacji.

Gość gość
faceci są żałośni....sami to by r*chać chcieli i to najlepiej modelki a od siebie to najlepiej nic bo jak kobieta ma wymagania to jest "d****ą"....

Gość gość
I potem takie kobiety są zdradzane i nawet jak o tym wiedzą, dalej się upadlają, żeby kasy nie stracić. Żałosne. Czasem mi wstyd, że jestem kobietą. Żałosne jesteście dziewczyny, ruszcie d*pska do roboty i tyle. Mój chłopak na początku znajomości nawet nie miał swojego auta tylko pozyczał od matki i jakoś nijak mi to nie przeszkadzało. Nie ma pracy bo studiuje a mimo to mi to nie przeszkadza. Nie pracuje, a tak gospodaruje pieniędzmi które gdzieś tam sobie dorobi, że i tak w ogóle nie odczuwam tego braku pracy, chce za mnie płacić, ma więcej kasy coś mi kupi, zabiera itd. Poza tym - po prostu go kocham, prawdziwie i szczerze. I wiem, widzę, że on mnie też. Szanuje mnie, nigdy nie skrzywdził i cholernie mu na mnie zależy. Takie coś widać. I wiecie co? Tego jego oddania, miłości, starań dla mnie nie oddałabym za żadną kasę a przez takie cholerne materialistki jak wy, takich mężczyzn jest coraz mniej.

Gość gość
"xen Jestem kobietą,i nie zostawiłam męża w takiej sytuacji." provo!!!!:(

Gość gość
"Facet mający do wyboru wymuskaną niunię bez kasy, a ładną kobietę z pozycją wybierze tą drugą" +++++++++++++++++++ ale facet ma taki wybór pod warunkiem ,że sam jest przy kasy :) Gołod*pcy biorą co sie nawinie

Gość gość
Ach, zapomniałam dodać. Teraz po dwóch latach mój facet ma z***biste auto, które sam odrestaurował i jeździ z nim na zloty itd i za ten jego sukces też go kocham, popieram jego pasję itd. To po prostu wartościowy dla mnie człowiek, z priorytetami, pasją, a nie jakaś popierdółka co myśli, że jak ma kasę, to każda d**a poleci. I z przykrością stwierdzam, że to prawda, ze 3/4 d*p poleci :(. Szkoda ze są faceci, któzy jeszcze chcieliby swoje dziewczyny na rękach nosić ale jak te baby takie cholerne teraz są to nie dziw, że tacy się tracą. A potem płacz i zgrzyt zębów bo taki nie szanuje itd