Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość gość
Taki sobie gość opisujesz wygląd jakiejś modelki :D większość przeciętnych kobiet tak nie wygląda. To tak zwana wyższa półka więc nie sie są to małe wymagania

Gość gość
kobiety przystojnego mężczyznę uznają za przeciętnego a mężczyźni przeciętną kobietę uznają za atrakcyjną.

Gość gość
no dobrze to co powiesz w końcu o tej Glenn Close ? Dla mnie to łądna kobieta a dla Ciebie ?

Gość gość
gość Taki sobie gość opisujesz wygląd jakiejś modelki smiech.gif większość przeciętnych kobiet tak nie wygląda. To tak zwana wyższa półka więc nie sie są to małe wymagania xxxx wystarczy trochę o siebie zadbać i nie jeść jak świnia. Nikt nie wymaga od kobiety konkretnych wymiarów tylko by nie była grubsza niż partner. Szczupły mężczyzna o płaskim brzuchu nie będzie brał na partnerkę 2 razy grubszą kobietę bo źle by się ze sobą czuli. On jak chucherko a ona gruba przy nim.

Gość gość
pewnie zaliczyłbyś ją do "przeciętnych" , toż wasza męska tolerancja :D bez komentarza

Gość gość
wydaje się zadbana ale nie jest to kobieta w odpowiednim dla mnie wieku.

Gość gość
"wystarczy trochę o siebie zadbać i nie jeść jak świnia." ale są dziewczyny , któe genetycznie są otyłe i diety i ćwiczenia nie wiele pomagają. to podobnie jak z kasą wystarczy ruszyć d*pe i głowe i nią zarabiać :) Przecież to takie łatwe...wystarczy tylko;)

Gość gość
ale ja sie pytam czy jest ładna czy tylko przeciętna a nie jak sie ubiera. To poszukaj jej zdjęcia za młodu

Gość gość
"wystarczy trochę o siebie zadbać i nie jeść jak świnia." ale są dziewczyny , któe genetycznie są otyłe i diety i ćwiczenia nie wiele pomagają. to podobnie jak z kasą wystarczy ruszyć d*pe i głowe i nią zarabiać usmiech.gif Przecież to takie łatwe...wystarczy tylkooczko.gif xxxx To ruszcie tyłki i zarabiajcie same na siebie a nie oczekujecie tego od faceta! Wystarczy tylko się ruszyć!

Gość gość
gość ale ja sie pytam czy jest ładna czy tylko przeciętna a nie jak sie ubiera. To poszukaj jej zdjęcia za młodu xxxx Nie pisałem o tym jak się ubiera tylko o całości. No tak dla kobiety istotniejsze jak widać jest to co człowiek ma niż to jaki jest.

Gość gość
Zadbana i atrakcyjna. sprawdzone und potwierdzone.

Gość gość
ciągle nie odpowiadasz na pytanie czy jest ładna czy tylko przeciętna :)

Gość gość
"To ruszcie tyłki i zarabiajcie same na siebie a nie oczekujecie tego od faceta! Wystarczy tylko się ruszyć!" Sami sobie zróbcie cycki i wcięcie w tali a nie wymagacie tego od kobiety ;) I sami rodźcie dzieci , sprzątajcie chate i sobie gotujcie ;)

Gość gość
lodzika i seks też sobie sami róbcie a nie od kobiety wymagacie...bo przecież wam sie qrwa należy , żenada :D

Gość gość
"To ruszcie tyłki i zarabiajcie same na siebie a nie oczekujecie tego od faceta! Wystarczy tylko się ruszyć!" *************************************************************** To w takim razie czego można dziś wymagać od faceta ? Niczego ? To po cholerę komu faceci :O

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość "To ruszcie tyłki i zarabiajcie same na siebie a nie oczekujecie tego od faceta! Wystarczy tylko się ruszyć!" Sami sobie zróbcie cycki i wcięcie w tali a nie wymagacie tego od kobiety oczko.gif I sami rodźcie dzieci , sprzątajcie chate i sobie gotujcie oczko.gif xxx Jesteś tak bardzo głupia czy sfrustrowana? Co ma biologia do tego, że wiele z was jest leniwych? takich cycków nie będziemy sobie robić bo nie będziemy wyglądać jak mężczyźni tak samo wcięcie w talii, Gdybyśmy mogli rodzić dzieci było by fajnie ale niestety potrzebujemy was do tego, a sprzątanie chaty i gotowanie dla nas to pestka a to jakich Wy wybieracie facetów to już jest wasz problem. To, że wasi faceci nie potrafią nic w domu zrobić ani zająć się dzieckiem nie oznacza, że tylko tacy są.

Gość gość
"To ruszcie tyłki i zarabiajcie same na siebie a nie oczekujecie tego od faceta! Wystarczy tylko się ruszyć!" ********************************************************* ****** To w takim razie czego można dziś wymagać od faceta ? Niczego ? Mamy wam dawać d*py , sprzątać , gotować bo wam sie biednym przecież nalezy :O ? Lol

Gość gość
gość "To ruszcie tyłki i zarabiajcie same na siebie a nie oczekujecie tego od faceta! Wystarczy tylko się ruszyć!" ********************************************************* ****** To w takim razie czego można dziś wymagać od faceta ? Niczego ? To po cholerę komu faceci pechowiec.gif xxxx Nigdy nie chciałaś wiernego, kochającego partnera i dobrego ojca dla swoich dzieci? Nie chciałabyś by facet był Tobie wierny? Skoro skupiasz się tylko na kasie to współczuje bo widać nie miałaś szczęśliwego dzieciństwa.

Gość TakiSobieGosc
no dobrze to co powiesz w końcu o tej Glenn Close ? Dla mnie to łądna kobieta a dla Ciebie x W zasadzie musiałbym oceniać jakieś dobre 30-40 lat temu.

Gość gość
Haha i to wy ciągle mówicie o miłości, kocham kobiecą hipokryzję :)

Gość gość
"Nigdy nie chciałaś wiernego, kochającego partnera i dobrego ojca dla swoich dzieci?" ale samą miłością ich nie wykarmi, nie ubierze , nie zapewni przyszłości. Tak jak my wam jesteśmy potrzebne do rozpłodu tak wy nam do zapewnienia bytu.

Gość gość
gość "Nigdy nie chciałaś wiernego, kochającego partnera i dobrego ojca dla swoich dzieci?" ale samą miłością ich nie wykarmi, nie ubierze , nie zapewni przyszłości. Tak jak my wam jesteśmy potrzebne do rozpłodu tak wy nam do zapewnienia bytu. xxxx Kobieta to nie dziecko a dorosła osoba a rodzinę TWORZĄ dorosłe osoby i każde z nich jest odpowiedzialne za zapewnienie bytu rodzinie a nie tylko jedna.

Gość kobietta1
Im bogatszy facet, tym większa szansa że będzie zdradzał, ale kto by się tym przejmował przy butach za 800 zł.

Gość gość
"To, że wasi faceci nie potrafią nic w domu zrobić ani zająć się dzieckiem nie oznacza, że tylko tacy są." ********************************************************************** Nie wymagam by mój facet co kolwiek robił w domu , ma tylko na niego zarabiać. Ja jestem w stanie zająć sie domem. Podział ról to fajna sprawa. A wy wymagacie od kobiety i tego i tego. Czyli zajmuj sie domem i pracuj jak fecet.

Gość gość
"Kobieta to nie dziecko a dorosła osoba a rodzinę TWORZĄ dorosłe osoby i każde z nich jest odpowiedzialne za zapewnienie bytu rodzinie a nie tylko jedna." bla bla bla jakoś cała chata (sprzątanie , gotowanie , zajmowanie sie dziecmi) jest na głowie kobiety i nikt sie nie doszukuje tu sprawiedliwosci

Gość gość
gość "To, że wasi faceci nie potrafią nic w domu zrobić ani zająć się dzieckiem nie oznacza, że tylko tacy są." ********************************************************* ************* Nie wymagam by mój facet co kolwiek robił w domu , ma tylko na niego zarabiać. Ja jestem w stanie zająć sie domem. Podział ról to fajna sprawa. A wy wymagacie od kobiety i tego i tego. Czyli zajmuj sie domem i pracuj jak fecet. xxxxx Czyli jesteś kurą domową, zwykłą kuchtą. Interesuje Cie tylko kasa. Jesteś kompletnie nieporadna życiowo i rola kuchty to twoje życiowe osiągnięcie i rola życiowa.

Gość Paulina PPP
Dokładnie to jest tak: jak zarabia 1000-1500 to tylko buzi 1500-2000 można pomacać 2000-4000 robię loda 4000-6000 robię loda i idę do łóżka 6000-8000 robię loda z połykiem i anal pow. 8000 zapraszam koleżankę i robimy trójkącik

Gość zawsze można kogoś zmusić
"Tak jak my wam jesteśmy potrzebne do rozpłodu tak wy nam do zapewnienia bytu." to już nawet nie są feministyczne brednie.....włanie...jakie to są brednie?

Gość gość
bo głupim facetom wydaje sie ,że zajmowanie sie domem to taka łatwa sprawa..my tylko siedzimy i oglądamy seriale a obiad sam się zrobił , kibel sam się zdezynfekował , podłoga i okna same sie umyły a my jesteśmy leniwe :O

Gość gość
gość "Kobieta to nie dziecko a dorosła osoba a rodzinę TWORZĄ dorosłe osoby i każde z nich jest odpowiedzialne za zapewnienie bytu rodzinie a nie tylko jedna." bla bla bla jakoś cała chata (sprzątanie , gotowanie , zajmowanie sie dziecmi) jest na głowie kobiety i nikt sie nie doszukuje tu sprawiedliwosci xxx Jeszcze raz powtórzę : to, że takich facetów wybieracie nie znaczy, że innych nie ma! U mojej siostry to szwagier gotuje, sprząta, zajmuje się dziećmi i oboje pracują zawodowo.