Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość gość
czy może uważasz ,że jesteś za dobry na nią :D ? wtedy tylko potwierdzisz moją teze ,że byle jacy faceci nie chcą byle jakich kobiet heh....cóż za hipokryzja i paradoks :)

Gość gość
heh i mówią to te co skreślają faceta bo nie ma 185 cm

Gość gość
porównujesz dziewczynę z nietypową twarzą do kogoś kto nie jest na stanowisku dyrektorskim. lepiej lecz nogi bo na głowę już za późno.

Gość gość
A żebyś wiedziała że chętnie bym ją poznał. Może miłości by z tego nie było, ale przyjaźń, znajomość itp. owszem. Jeśli chcesz wiedzieć, miewałem koleżanki nawet brzydsze od niej. Nie należę do osób co wstydzą się z kimś pokazać albo kolegują się tylko z "fajnymi". Jak już pisałem do miłości pociąg fizyczny jest potrzebny więc wygląd ma znaczenie, ale niekoniecznie trzeba wybierać najpiękniejsze. Jak laska nie ma charakteru to może być i modelką, a bym jej nie chciał. A dziewczyna nie musi być mega piękna, tylko normalna, a tobie z tego co czytałem wcześniej facet nawet średnio zamożny już nie odpowiada....

Gość gość
a czemu dziewczyna z nietypową twarzą ma być gorsza od kogoś biednego ? To nie jej wina ,że ma taką twarz a tego kogoś jest wina ,że jest biedny... Poza tym takich "nietypowych" twrazy to jest trochę więcej na tym świecie :D

Gość gość
a dlaczego z góry zakładasz ,że miłości by z tego nie było ? Nie ładnie i nie etycznie kogoś skreślać ze względu na wygląd :)

Gość gość
I nadal podtrzymuję że większość "brzydkich" może wiele zrobić żeby wyglądać lepiej. Wyjątkiem są psikusy genetyki, gdzie tylko chirurg plastyczny by pomógł. A to już na szczęście wyjątki

Gość gość
1200 na miesiac to raczej nie jest srednia zamożność :O

Gość gość
"A to już na szczęście wyjątki" żebyś sie nie zdziwił ile takich "kwiatków" chodzi po swiecie :D

Gość gość
W małych miastach to często norma. Znam małżeństwo gdzie utrzymują się z jednej pensji 1600 zł i mają małą córeczkę. Według ciebie pewnie ona to frajerka że jest z facetem co tak mało zarabia, a on frajerem że jest z "grubą babą" (bo fakt że po ciąży sporo przytyła i ogólnie nie wygląda najpiękniej).....

Gość gość
nie dość ,że są bez kasy to jeszcze wybrzydzają :O i śmią mówić nam o miłości i moralności :O pfffffff Do wszytskich nieudaczników - dostaniecie to na co zasługujecie ! :)

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"Niejedna z nich by sie ucieszyła z byle jakiego adoratora, nawet kiepskiego..." z byle gówna, tak? takie dno bez gustu i wymagań odpycha jak magnes

Gość gość
a dlaczego z góry zakładasz ,że miłości by z tego nie było ? Nie ładnie i nie etycznie kogoś skreślać ze względu na wygląd ******************************************************************************************* Bo żeby kogoś kochać musi ci się podobać? Próbuję cię wyprowadzić z błędu że każdy facet chce tylko super sexi laski, a ty od razu szukasz na necie zdjęć dziewczyn z jakimiś wyjątkowymi deformacjami. Dam sobie spokój bo nie każdy popada w skrajności, jak ty przy wyborze partnera: albo bogacz alb nikt....

Gość gość
sfrustrowane kobiety są złe bo faceci zaczęli w końcu czegokolwiek od nich wymagać.

Gość gość
serduszko.gif

Gość gość
Bo żeby kogoś kochać musi ci się podobać? Próbuję cię wyprowadzić z błędu że każdy facet chce tylko super sexi laski, a ty od razu szukasz na necie zdjęć dziewczyn z jakimiś wyjątkowymi deformacjami. Dam sobie spokój bo nie każdy popada w skrajności, jak ty przy wyborze partnera: albo bogacz alb nikt.... ************************************************************ ale ta dziewczyna wcale nie jest taka najgorsza :D może ma troche za dużo nos ale skoro to wystarczy ,żeby napisac ,że jest zdeformowana to nie mam więcej nic do powiedzenia....więc nie ośmieszaj sie słowami ,że "wystarczy jak jest przeciętna" bo dla ciebie przeciętna = całkiem ladna.

Gość gość
"http://www.youtube.com/watch?v=E4povfmX144 - szkoda że w dzisiejszych czasach miłość występuje już tylko w teledyskach" Hehe z tym teledyskiem to akurat trafiłeś w temat. Ciekawe ile kobiet hipokrytek pisze że płaczą jak to oglądają, że to takie piękne i cudowne, a w realu nawet nie spojrzałyby na takiego faceta, co jeździ gratem, mieszka w małej chatce i maluje obrazy. Już prędzej tego gościa z początku by wybrały, co tam że agresywny i nie szanuje swojej kobiety, ważne że jest bogaty i wpływowy, co tam, że nawet za broń potrafi chwycić z zadrości, przynajmniej facet z jajami :d

Gość gość
"Bo żeby kogoś kochać musi ci się podobać? " ale to też działa w drugą stronę wyobraz sobie :). U faceta wygląd nie ma takiego znaczenia dlatego wyznacznikiem atrakcyjności jest zaradność życiowa/pieniądze. Jest to juz w kobiecej naturze ,że samica woli samca ktory zapewni jej opieke tak jak samiec powabną samicę. wam wolno wybrzydzać , nam nie :) ?

Gość gość
ale ta dziewczyna wcale nie jest taka najgorsza może ma troche za dużo nos ale skoro to wystarczy ,żeby napisac ,że jest zdeformowana to nie mam więcej nic do powiedzenia....więc nie ośmieszaj sie słowami ,że "wystarczy jak jest przeciętna" bo dla ciebie przeciętna = całkiem ladna. Jak dla ciebie taki nos to norma, to boję się pomyśleć jak ty wyglądasz :D. Tak przeciętna = całkiem ładna, a nie seks bomba. Mi wystarczy całkiem ładna dziewczyna, tobie "już" bogacz. Ale jestem przecież facetem, więc nic dziwnego że mam "większe" wymagania.

Gość gość
skoro dla ciebie kobieta z dużym nosem jest już zdeformowana to spie*dalaj biedny śmieciu ....obyś nigdy nie miał kobiety bo takie zero na to nie zasługuje.

Gość gość
"Tak przeciętna = całkiem ładna," *************************************************************** hahah a wcześniej pisałeś ,że to kobiety surowo oceniają :D a teraz się okazuje ,że przeciętna to musi być ładna. brak słów. dobranoc hipokryto.

Gość gość
"Bo żeby kogoś kochać musi ci się podobać? " ale to też działa w drugą stronę wyobraz sobie usmiech.gif . U faceta wygląd nie ma takiego znaczenia dlatego wyznacznikiem atrakcyjności jest zaradność życiowa/pieniądze. Jest to juz w kobiecej naturze ,że samica woli samca ktory zapewni jej opieke tak jak samiec powabną samicę. wam wolno wybrzydzać , nam nie ************************************** Ale są granice wybrzydzania. Facet musi mieć to coś żeby się podobać kobietom. Ale jak jakaś pisze, że musi koniecznie być bogaty żeby mogła z nim być albo o zgrozo że przy bogatszych robi się "łatwa" to świadczy co najwyżej o jej niedojrzałości emocjonalnej. PS. wydać jestem jakimś innym samcem, bo dla mnie wygląd nie jest na pierwszym miejscu, jest ważny ale nie aż tak jak osobowość.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"U faceta wygląd nie ma takiego znaczenia dlatego wyznacznikiem atrakcyjności jest zaradność życiowa/pieniądze." "wam wolno wybrzydzać , nam nie usmiech.gif ?" wy wybrzydzacie tylko po to by się chwalić przed koleżaneczkami jakiego to jelenia złapałyście. możecie się oddać jakiemuś przeciętniakowi z dużą kasą :) ważne że ma kasę którą kochacie bo dodatkowo jesteście leniwe wasza natura jest tak obrzydliwa że to chyba dzieło szatana :D :D :D :D

Gość gość
gość "Tak przeciętna = całkiem ładna," ********************************************************* ****** hahah a wcześniej pisałeś ,że to kobiety surowo oceniają smiech.gif a teraz się okazuje ,że przeciętna to musi być ładna. brak słów. dobranoc hipokryto. xxxx Przeczytaj raz jeszcze bo kretynko nie zauważyłaś, że ten tekst pisze kobieta w zupełnie innym kontekście!

Gość gość
na CAŁKIEM ładną to może sobie pozwolić CAŁKIEM nieźle zarabiający facet a skoro Ty jesteś "finansowym pasztetem" to bierz sobie paszteta ...a wymagania schowaj do kieszeni ;)

Gość gość
Bo dla mnie przeciętne dziewczyny są już całkiem ładne, ale to widać źle :)

Gość gość
chciałeś napisać ,że całkiem ładne zaliczasz do przeciętnych :) dalsza dyskusja nie ma sensu....kobiety nagle nie zaczną się uganiać za niezamożnymi a faceci za brzydkimi kobietami...ludzka natura jest jaka jest i trzeba to zaakceptować ,że nie zawsze można mieć to co by sie chciało. dowidzenia.

Gość gość
"skoro dla ciebie kobieta z dużym nosem jest już zdeformowana to spie*dalaj biedny śmieciu ....obyś nigdy nie miał kobiety bo takie zero na to nie zasługuje" Duży nos mi nie przeszkadza, ale taki na pół twarzy już trochę się odznacza. Pisałem wcześniej że mógłbym się z nią przyjaźnić itp. i nigdy nie śmieję się z takich osób. Ale do miłości trochę pociągu fizycznego jest potrzebne. A ty hipokrytko zwiąż się z facetem który ci się nie podoba, daj dobry przykład :)

Gość gość
hehehe jak w czasach pierwotnych, najlepszy samiec miał największe powodzenie, jest szansa, że przy nim kobieta pierwotna nie zginie, bo facet jej wszystko zapewni ;) kasa kręci, ale dobrze być wtedy na równym poziomie finansowym, bo po pierwszych ekscytacjach następuje proza życia i niestety koleś znajdzie sobie kolejnego łacha na bzykanko :)

Gość gość
chciałeś napisać ,że całkiem ładne zaliczasz do przeciętnych usmiech. dalsza dyskusja nie ma sensu....kobiety nagle nie zaczną się uganiać za niezamożnymi a faceci za brzydkimi kobietami...ludzka natura jest jaka jest i trzeba to zaakceptować ,że nie zawsze można mieć to co by sie chciało. dowidzenia. Mi wystarczy przeciętna uroda u kobiety, tobie bogaty facet, taka różnica. Cała twoja dyskusja to tylko łapanie mnie za słówka, nic więcej. Wygląd to już część człowieka, a kasa to rzecz materialna. Rozumiem podziwiać u faceta inteligencję i zaradność, ale patrzenie tylko na zera na koncie o czymś jednak świadczy.