Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość gosc95945
Skonczylem niedawno dobre studia. Mam samochod, mieszkanie, zwiedziłem kilkanaście krajów, wlasny biznes w dobrej branzy. Wygląd przeciętny, problemów nie mam, ale wianuszek dziewczyn tez za mna nie biega. Jestem sam. Czemu? Bo większość kobiet to pustaki. Już się nauczyłem, ze porozmawiać z nimi można o p*****lach. Pogodzie, znajomych, związkach, rodzinie. W sumie po kilku godzinach rozmowy większość kobiet nie ma nic do powiedzenia. Poruszanie jakichkolwiek tematow z egzystencja, historia, kultura, literaturą, polityka, techniką itd. powoduje, ze rozmowa staje w martwym pkt. Zero zainteresowan, zero pasji. Wstac rano, nawpierdalać się, przejrzeć pudelka, najnowsza kolekcje Zary, nawpierdalać się, ponarzekać, obejrzeć Taniec z gwiazdami, spac. Smutne to jest.

Gość gość
Mi wystarczy przeciętna uroda u kobiety, tobie bogaty facet ****************************************************************** a co znaczy przeciętna uroda :) ? Czy przypadkiem po prostu nie ładna ? Mi też wystarcza przeciętnie zarabiający facet. ale 1200 na miesiąc to nie jest przeciętność tylko poniżej :) przeciętność to jest 4000 na miecha ...niżej to masakryczna przeciętność/wręcz bieda

Gość gość
kobiety nagle nie zaczną się uganiać za niezamożnymi a faceci za brzydkimi kobietami. xxx Tylko, że niezamożny też może być zaradny i całkiem bogaty a na pewno niebiedny a brzydka nie będzie ani przeciętna ani tym bardziej ładna. Czyli znów faceci wymagają znacznie mniej od kobiet.

Gość gość
gość Mi wystarczy przeciętna uroda u kobiety, tobie bogaty facet ********************************************************* ********* a co znaczy przeciętna uroda usmiech.gif ? Czy przypadkiem po prostu nie ładna ? Mi też wystarcza przeciętnie zarabiający facet. ale 1200 na miesiąc to nie jest przeciętność tylko poniżej usmiech.gif przeciętność to jest 4000 na miecha ...niżej to masakryczna przeciętność/wręcz bieda xxxx Bieda? chyba przy takiej głupiej i nieporadnej kobiecie jak Ty co trzeba ją utrzymywać. Normalna kobieta pracuje zawodowo i nie potrzeba zarabiać 4000 +

Gość gość
My z mężem razem zarabiamy jakieś 10-15 tysięcy netto razem(zależnie od miesiąca) Po odprowadzeniu podatku , opłaceniu sekretarki, edukacji trójki dzieci, utzrymaniu domu i obu samochodów zostaje mało i nie ma mowy o wyjezdzie czy czym kolwiek. Nie mamy służby , nie mamy super wakacji, nie chodze ubrana w Vercace, dla mnie to przeciętne życie...

Gość gość
normalny facet jest zapewnić byt swojej rodzinie chyba ,że to niezaradna ciota i to ciota z wymaganiami

Gość gość
gość normalny facet jest zapewnić byt swojej rodzinie chyba ,że to niezaradna ciota lapka.gif i to ciota z wymaganiami xxx Kobiety też pracują, Tworzą rodzinę razem z mężczyznami , patriarchat się skończył nałożnice!

Gość gość
ja mogę pracować i pracuję ale facet ma zarabiać więcej niż ja.

Gość gość
gość ja mogę pracować i pracuję ale facet ma zarabiać więcej niż ja. xxxx I to jest właśnie to. kobieta zawsze wymagała, wymaga i będzie wymagać znacznie więcej od faceta niż od siebie.

Gość gość
słowo "facet" chyba do czegoś zobowiązuje ? Nie bez powodu jesteśmy od was słabsze, mniejsze , mamy mniej czerwonych krwinek...tylko ciota może mieć o to pretensje do kobiety...

Gość gość
Rodzinę tworzą oboje ludzie i oboje są zobowiązani do dbania o nią i zapewnieniu dzieciom bezpieczeństwa a wy zrzucacie całą robotę na facetów radzę wrócić do rodziców bo nie dorosłyście do dorosłego życia.

Gość tamarka russia
dzisiejsi faceci to dno, nie potrafią zapewnić godnego życia swoim rodzinom, wcześniej to było hańbą dla mężczyzny, dzisiaj facet po prostu chce więcej wymagać od kobiety, żałosne, dobrze, że nie związałam się z polakiem, bo bym żałowała do końca życia

Gość gość
skoro jest założenie ,że kobieta musi mieć większe cycki do faceta i musi je dźwigać to w ramach sprawiedliwości facet ma większy portfel. No i dobrze ktoś napisał...słowo mężczyzna do czegoś zobowiązuje ...chyba ,że sie nie ma jaj i chce sie wszytsko zrzucić na słabszą kobietę...

Gość gość
tamarka russia dzisiejsi faceci to dno, nie potrafią zapewnić godnego życia swoim rodzinom, wcześniej to było hańbą dla mężczyzny, dzisiaj facet po prostu chce więcej wymagać od kobiety, żałosne, dobrze, że nie związałam się z polakiem, bo bym żałowała do końca życia xxxx Kiedyś idiotko kobiety nie pracowały i pensja jednej osoby w pełni wystarczała. Dziś kobiety mogą się kształcić, mogą pracować a życie jest droższe i często potrzeba drugiej pracującej osoby. Żal ci d**ę ściska, że kobieta zamiast leżeć i pachnieć musi przyłożyć się do wspólnego dobra?

Gość tamarka russia
obecnie faceci w większości nie mają jaj a swoje niepowodzenia i to że są nieudacznikami zwalają na równouprawnienie, no jasne, przecież trzeba jakoś zagłuszyć swoje sumienie

Gość gość
nawet nie ma sensu rozmawiać bo te pasożyty dalej będą swoje gadać. Dobrze, że to tylko kobiety z kafe mają takie pasożytnicze podejście do życia :)

Gość tamarka russia
teraz też jedna pensja wystarczy żeby utrzymać rodzinę, ale trzeba mieć dobrą prace a nie na magazynie czy call center

Gość gość
Żal ci d**ę ściska, że kobieta zamiast leżeć i pachnieć musi przyłożyć się do wspólnego dobra? ********************************************************************** skąd pogląd ,że kobieta pracująca w domu leży ? Obiad sam sie zrobił ? Podłoga i okna same sie umyły ? Naczynia same sie umyły ? Trochę szacunku qrwa cioto dla kobiecej pracy w domu bo bez tego utonął byś we własnych gównach...zakładam ,że mamusia to u ciebie robi :/

Gość tamarka russia
polaczki to beznadziejne maminsynki, myślą że kobieta pod ryj im obiad powinna podawać, u mnie taki by dostał kopa, w ogóle odkąd opuściłam ten chory kraj przestałam zwracać uwagę na polaków, znalazłam sobie kogoś lepszego (nie, nie murzyna ani araba, jak macie to w zwyczaju wytykać)

Gość gość
faceci myślą ,że praca w domu jest taka łatwa i przyjemna a większość z nich utonęła by we własnych odchodach i włosach łonowych gdyby ta "leniwa" kobieta nie wzięła miotły i szmaty do ręki.

Gość tamarka russia
daję d**y tylko tym co dobrze zarabiają jak każda szanująca się kobieta :)

Gość tamarka russia
idioto, nie musisz się podszywać, co? zabrakło argumentów? to lepiej nic nie pisz, mi tak takie zagrywki wiszą i powiewają, bo gardzę takimi polaczkami, znalazłam sobie dobrze sytuowanego faceta z zachodu i najzwyczajniej w świecie jest do tego dobrym człowiekiem, przyjacielem.

Gość tamarka russia
marne prowo podszywie ;) ale jak już mam dać d*py to prędzej bogatemu niż gołod*pcowi.

Gość gość
a te jak już nie mają argumentów to o codziennym myciu okien pierdzielą

Gość gość
"słowo "facet" chyba do czegoś zobowiązuje ?" słowo "kobieta" również, więc koniec gadania bo obiad trzeba zrobić!

Gość tamarka russia
bo polaczek uważa, że w dom się sam wysprząta, w kuchni się samo ugotuje, wszelkie zakupy wlecą przez okna, żyć nie umierać. dobrze, ze nie jestem z polskim idiotą.

Gość gość
tamarka to są frustraci :) wylewają jad bo z nieba nie spadła im ładna dziewczyna , która będzie robić na nich a po robocie podstawiać smaczny obiadek pod nosem...a pod koniec dnia ma zrobić mu jeszcze fantastycznego loda bo przecież mu sie qrwa nalezy :)

Gość gość
faceci są aż tak żałośni ,że aż sie zastanawiam czy nie lepiej związać się z babą ...wychodzi na to samo a d**y dawać nie trzeba :)

Gość gość
frustraci się w*******ą bo nie mają ani pieniędzy ani nic do zaoferowanie kobiecie, więc żadna na nich nie leci :D