Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina PPP

Muszę przyznać że przy bogatszym facecie robię się łatwiejsza

Polecane posty

Gość gość
ja mysle tak jak podszyw - wiem ze sie nie doczekam w tym zyciu. moze w innym?

Gość JaTakiKtoś
po za tym chyba będe miał komornika bo okazuje sie ,że nie jestem wypłacalny po zakupie dmuchanej lali :(

Gość JaTakiKtoś
nawet pies ode mnie spi*dolił bo przeszkadzał mu smród mojego prawictwa :(

Twoje życiowe osiągniecie czyli podszywanie się na kafeterii właśnie przestało ci wychodzić hehe

Gość JaTakiKtoś
Jestem tak żałosna że nawet nie umiem ukryć że się podszywam :(

Gość JaTakiKtoś
ale nadal mam nadzieję ,że jakaś piękna i mądra kobieta zapuka do moich drzwi i zechcę zostać moją żoną...mam 2 pokojowe mieszkanie , na którym żyję z matką i starszym bratem , playboxa, komputer pegazusa i kolekcje żołnierzyków pałerrendżers...żyć nie umierać !

Po co ty to piszesz jak 10-latek by zauważył że robisz podszywy? Myślałem że bardziej żałosna nie będziesz. I taka oferma myśli że pozna bogatego faceta hahahaha zleję się zaraz ze śmiechu chyba

Gość JaTakiKtoś
jestem najlepszą partią dla każdej kobiety ! tak dobrze jak ze mną nie będzie miała nigdzie ! Planuje oświadczyny z mcdonladzie , czy można wyobrazic sobie cos piekniejszego ?

Gość JaTakiKtoś
tylko na razie nie mam sie komu oświadczyć...ale spokojnie czekam na moją dżesike albe...

Gość shaf87
Ale debilna dyskusja... Zarówno kobieta , która nie reprezentuje sobą nic i czeka na milionera jak i facet , który nie ma niczego oprócz głodowej pensji a oczekuje urodziwej, ślicznej dziewczyny są równie żałośni... A prawda taka ,że każdy dostanie to na co zasługuje.

Gość JaTakiKtoś
ale ja chce ślicznotkę :( jestem za dobry na brzydką :(

Gość Panna oświetlona
Władza i pieniądze to duży afrodyzjak dla kobiety :) Po prostu tacy faceci nas pociągają i już. Taka jest nasza natura :) Ale nie każdej taki facet zostanie dany...ja nie jestem zbyt urodziwa więc raczej na bogacza nie mam co liczyć (szczerość) :D może w następnym życiu :P Ale widzę ,że Panowie bez kasy też wielce wybrzydzają to chyba zostanę samotna :O

Jedyne czego ty chcesz to żeby ktoś uwierzył w twoje podszywy. Niestety tylko daltonista lub debil się nabierze :D

Panna a skąd wiesz że wypowiadają się ci bez kasy? Myślisz że wszyscy bogatsi są tacy głupi że nie zauważą że laska jest z nimi tylko dla pieniędzy?

Gość Panna oświetlona
ja myślę ,że Ci faceci sie tym albo nie przejmują albo przyćmiewa ich chęć uprawiania seksu z takimi dziewczynami :) To taka podwójna wymiana :P

Gość Panna oświetlona
a te dziewczyny są często wykorzystywane przez tych bogatych cwaniaków ale im to nie przeszkadza bo wolą to niż życie na niskim poziomie i tak to wygląda. Ja bym mogła być z ubogim chłopakiem ale zauważyłam ,że nawet tacy mnie nie chcą :O :P i gdzie tu sprawiedliwość :O ?

Gość Panna oświetlona
i śmiem twierdzić ,że biedny facet ma łatwiej niż brzydka dziewczyna... biedny facet prędzej czy później znajdzie sobie jakąś chętną , albo nawet może kiedyś sie dorobi... brzydka dziewczyna ma przesrane bo i bogaci i biedni jej nie chcą :( :( :(

Gość shaf87
"Myślisz że wszyscy bogatsi są tacy głupi że nie zauważą że laska jest z nimi tylko dla pieniędzy?" ______________________ To chyba mu to nie przeszkadza skoro wie ,że laska jest z nim tylko dla pieniędzy a mimo to nadal z nią jest ... On może też z nią jest tylko dlatego bo ma ładne ciało itp bo inaczej by się na nią nie spojrzał...

Gość gość
po co te klotnie jak i tak wszyscy umrzecie

Gość gość
haha panna oświecona , która jedyna zna swoje miejsce :D szkoda ,że Ci nieudacznicy nie znają swojego i nadal twierdzą ,że im się należy CAŁKIEM ładna dziewczyna bo do miłości potrzebne jest przecież pożądanie ale zapominają ,że do GODNEGO życia są potrzebne CAŁKIEM niezłe zarobki. I nikt tu nie mówi o pławieniu sie w luksusach ale o godnej egzystencji. Zarobki 1200-2000 to nie jest godne życie tylko wegetacja (na styk) od pierwszego do pierwszego ! Jeśli myślicie ,że kobiety marzą o takim życiu to powodzenia w dalszym szukaniu:D

Gość gość
dla mnie bogaty to 10 + na miesiąc ( i to brutto) przeciętna zamożność - 5-10 przeciętność - 3-5 poniżej 3 - wegetacja. No chyba ,że ktoś jest singlem ale 3 tysiące na rodzinę to wegetacja a nie życie.

Gość gość
dziwne bo pracuje za 3,5kola na miecha a nie mam laski a moj kolega przystojniak co tydzien inna i robi w sklepie matki matka placi mu 1500zl :o

Gość gość
moze nie co tydzien inna z ostatnio byl ponad rok, a po tygodniu nowa, i to jaka ladna. skad on je bierze :O

Gość gość
Jak matka ma sklep to biedny nie jest :) a kto wie co mówi kobietom na spotkaniach ? :) Każdy orze jak może :)

Gość gość
biedny nie ale czy ma kase? piszecie ze facet minium 3-5tys a nie mam zadnej a on ma 1500 a ma takie dziewczyny ze jak o ktroejs pomysle to az mi zal ze on przez cale zycie mial takich z 10 jego matka wyciaga nie wiele, bo to sklep za miastem