gambolka 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 Nie wiem co mi jest. Byłam dzisiaj u ginekologa (16dc-cykle 27dni) tak kontrolnie, wszystko ze mna ok. Ostatni stosunek miałam 6dc. Koło 10dc zaczeły mi się dni płodne i od tego dnia masakra - bolą mnie jajniki, mam wzdęty brzuch, a od trzech dni mdli mnie pod wpływem różnych zapachów np mięsa i wymiotuję. Nie wmawiam sobię objawów ciąży ale po prostu już nie wiem co to może być :( Nigdy tak nie miałam. Miesiączkę miałam 27.08, a wcześniej stosunek był 24.08 - czyli dni nie płodne (teoretycznie). Czy ew może to świadczyc o zapłodnieniu? Czy raczej nie bardzo? Najbardziej kłuje mnie prawy jajnik , nawet teraz jak to piszę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gambolka 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 proszę, napiszcie coś :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2013 zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2013 przeciez mialas okres. Nie martw sie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gambolka 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 Termin miesiączki wypada mi na 23.09. Test robiłam - nic nie wyjdzie bo za wczesnie. Okres miałam i owszem ale w 6dc było przytulanie, a to juz po okresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2013 Za wcześnie na objawy ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gambolka 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 No właśnie, też tak uważam ale mi organizm tak szaleje w tym cyklu, że masakra. Dzięki wielkie za odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2013 Po bzykaniu ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gambolka 0 Napisano Wrzesień 11, 2013 Nie płakałabym, gdybym była w ciązy-wręcz przeciwnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 Dzisiaj też jajnik daje o sobie znać. Kurcze oby to były jednak objawy ciąży, a nie czegoś innego. Miał ktoś podobnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 Nie wariuj tylko przygotuj się do wychowania dziecka.Były przyjemności przyjdąobowiązki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gambolka 0 Napisano Wrzesień 12, 2013 Ech....daj gwarancję na piśmie, że z tego będzie dziecko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach