Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na tym forum faceci sie lubia

Polecane posty

Gość gość
bo jest najładniejsza spr&potw🖐️

Gość gość
cukierek ty lepiej siedz cicho bo zadna cie nie bedzie chciala po takim tekscie o "co"walczyć :O

Gość gość
SM widział Alkę a nie przestaje latać za Vii.:classic_cool:

Gość gość
Jeszcze nie widziałem tu ładnej kobiety. Każda jest przeciętna a wy tak gadacie żeby gadać. Nikt normalny wam w to nie wierzy.

hejka,... no S_M żeby mi to było ostatni raz, tak o lubieniu kolegi zapomnieć :) mało mam ostatnio czasu żeby tu posiedzieć, ale zaglądam, co do walki to jakoś nie widzę żeby pióra leciały, a wszystko jak w dobrej rodzinie zostaje :P

Gość Luba Fiodorow
Cześć.🖐️

Gość Pan Janusz Desznik
:classic_cool:

...gościu a kto w dzisiejszych czasach jest normalny, ...ci uchodzący za normalnych po prostu są kiepsko zdiagnozowani, poza tym tu nikt nie wymaga świadectwa normalności :)

Mat a wiesz ze w zakładzie psychiatrycznym masz wiecej normalnych ludzi niz na ulicy?:classic_cool: tamci przynajmniej przyjmują leki i wiedzą co im dolega:D:D:D:D

Gość Luba Fiodorow
No to cześć🖐️

Dokladnie -Wszystko zostaje w rodzini ,.konkurencja czyni cuda:-D Tylko czas jest towarem deficytowym! 🖐️

Viii .... no wiem, wiem, ci w zakładach są chociaż specjalistycznie zdiagnozowani :) i jak mówisz jeśli już nie sami to ich rodziny są świadome przypadłości z których większość normalnych nie zdaje sobie sprawy :))))

Lubie wszystkie mądre,powabne,śliczne ,urocze i ładne.(brzydkich kobiet nie ma tylko są zaniedbane przez frajfusów)Oczywiście ze są tacy.Nowy vel Stafik,Andri,S-M Leviatan,Bywalec,Mastersxxxx ,mmm474 ,rewq szukanie w dziury całym,Machete,Kredek,masę ich jest musze sobie przypomnieć.Po przelewie bankowym moze ośla pała sobie przypomni jeszcze :D

12.09.13 [zgłoś do usunięcia] Szyderca bezlitosny głupie duszysko pechowiec.gif --dzidziusiu masz jakieś omamy?? :D

Gość gość
Alka ma faceta głąby kapuściane : D

Gość gość
Jeszcze nie widziałem tu ładnej kobiety. Każda jest przeciętna a wy tak gadacie żeby gadać. Nikt normalny wam w to nie wierzy. x Jestem tu od 3 lat i wiem że były naprawdę fajne lasencje,ale pobyły trochę i teraz już nie piszą bo się ochajtały albo wyjechały.Ci którzy są tu dłużej wiedzą że dobre doopy długo tu nie posiedzą.Stali bywalcy potrafią szybko wyhaczyć nową sztukę,bo starymi są już znudzeni.:-o

Są gusta i guściki.A co powiesz o Brzyduli,mp-30,Lusesita de milargos?

Jestem tu od 3 lat i wiem że były naprawdę fajne lasencje,ale pobyły trochę i teraz już nie piszą bo się ochajtały albo wyjechały.Ci którzy są tu dłużej wiedzą że dobre doopy długo tu nie posiedzą.Stali bywalcy potrafią szybko wyhaczyć nową sztukę,bo starymi są już znudzeni.pechowiec. xxx wyhaczyc? w celu?:O

Gość gość
Widać że gościu Ali nie widział :)

Gość gość
Nie wiem co ma do rzeczy ochajtanie? Też się niedawno chajtnełam a nie przeszkadza mi to w pisaniu na forum