Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Florentina90

wyjechać czy też nie

Polecane posty

Gość Florentina90

Hej wszystkim na kafeterii Mam pewien dylemat. Chodzi o to, że w przyszłym roku jeszcze przed magisterką chciałabym wyjechać za granicę z koleżanką aby zwyczajnie sobie zarobić , praca tymczasowa. No i tu pojawia się pewien problem, jestem ze swoim chłopakiem pół roku, bardzo się kochamy i zastanawiam się czy ten związek nie popsuje taki wyjazd powiedzmy na pół roku, no może 4 miesiące... gdy o tym pomyślę, że nie będziemy się widywali to już robi mi się smutno, on ma pracę w Polsce dlatego nie wchodzi w grę żeby również wyjechał, mówi że można by pokombinować z weekendami, żeby do siebie przylatywać, ale wiadomo ,że tak od razu to też na pewno nie będzie możliwe. Ciężko mi na serduchu gdy o tym pomyślę, z drugiej strony sytuacja finansowa nie jest ciekawa, a u nas z pracą jest jak jest... On mówi , że na pewno nie chce mnie ograniczać, ale że bez tych weekendów chociaż wyjazd nie wchodzi w grę, bo to by mogło co nieco popsuć, zero widywania się przez tyle czasu. Co uważacie na ten temat? Skorzystalibyście z takiej szansy wyjazdu?

Gość Florentina90
Proszę o Wasze rady, opinie , nawet najdrobniejsze :)

Gość gość
tych facetow to ty jeszcze 10 bedziesz miala

Gość gość
Nigdy nie poświęcaj się dla faceta. Teraz ci się wydaje że to wielka miłość, ale jeśli kopnie cię w d**ę, to będziesz potem pluła sobie w brodę że dla takiego kogoś rezygnowałaś ze swoich planów.

Gość Florentina90
Nie jestem osobą, która potrzebuje coraz to nowszych wrażeń, zależy mi na stałym związku, stabilizacji, spokoju, nie potrzeba mi 10 facetów w następnych latach, chcę żeby to był właśnie ten :)

Gość Florentina90
a jakieś opinie osób , które są w związku albo miały może podobną sytuację? :)