Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilu pokojowe macie mieszkania

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś "kobieta" było określeniem obelżywym, "salony" miała arystokracja a chłopi "izbę czarną" i "izbę białą". Świat się zmienia, język się zmienia, warunki życia też. Wypada zrozumieć i zaakceptować, a nie się czepiać jak rzep psiego ogona.

Gość gość
Ja mieszkam i zyje w Polsce,nie podazam slepo za tym co jest za granica.Dlatego ja mam M4-czyli trzy pokoje,kuchnia i lazienka.

Gość przerzutnik typu D
gość wczoraj Nie wiem czy wszyscy, ale nie każdy zapieprza przy taśmie za 1200. W mojej branży pracuje się dodatkowo z domu (home based). Wystarczy nie rzucać kamieniami w szkołę i nagle masz szerokie możliwości zatrudnienia i rozwoju.

Gość gość
gość dziś toś wyskoczyła jak filip z konopi... co ma zagranica do tej dyskusji? :o

Gość gość
Ano to,ze ja mam M4,w tym DUZY POKOJ a nie salon,czarna izbe,biala izbe czy two bedroom.

Gość gość
"To, co zwiemy różą, pod inną nazwą równie by pachniało". Ty to nazywasz "dużym pokojem", ktoś inny "pokojem dziennym", ktoś inny "salonem" (który nota bene wcale nie musi być największym pokojem w mieszkaniu, i co wtedy? ;) ). Kwestia przyzwyczajenia i nomenklatury, bo funkcje tego pomieszczenia w każdym przypadku będą takie same.