Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka niteczka

PO CZYM POZNAĆ PSYCHOPATĘ

Polecane posty

Gość nitka niteczka

Z pozoru normalny facet a w rzeczywistości okazuje się że to psychopata.

Gość nitka niteczka
Ja niemogę uwierzyć że facet który kiedyś mi się podobał jest właśnie psychopatą. Nic nie wskazywało na to że z nim jest coś nie halo. Choć teraz jak zaczynam sobie pewne fakty przypominać i kojarzyć .... Czy taki człowiek może się z tego wyleczyć? Czy już do końca życia taki będzie?

Gość gość
to znaczy jaki ?

Gość nitka niteczka
jak to jaki ? psychopatyczny. Czy najbliższa rodzina np. rodzice, rodzeństwo widzą że jego najbliższy jest psychopatą?

Gość gość
ale co to znaczy psychopatyczny ? P******y ? Czy co. Ma tiki nerwowe, jest zielony ? Co to znaczy psychopata ???

Gość gość
mówię wam i zapamiętajcie sobie raz na zawsze psychopatia jest nieuleczalna!!!!

Gość gość
Napisz cos wiecej

Gość nitka niteczka
psychopatyczne zachowanie - na tym konkretnym przykaładzie ( faceta który mi się kiedyś podobał ) to : można powiedzieć że długoletnie podsłuchiwanie moich rozmów telefonicznych, włamania do komputera, nawet konta osobistego, kontaktowanie się ze mną przez osoby trzecie, wysyłanie korespondencji do pracodawcy i rodziców tak nie zachowuje się normalny facet.

Gość gość
Wszystko to nic, ale ta korespondencja mnie zaciekawiła...

Gość shemidamia
psychopata to bezwzględny bezduszny egoistyczny pasożyt. skrót BBEP ;)

Gość nitka niteczka
No właśnie. Zarówno moi rodzice jak i pracodawca twierdzą że koleś musi mieć nieźle zrytą psychę. A od pracodawcy to się w ogóle dowiedziałam że mój tel jest podsłuchiwany :(

że mógłby leczyć swoje zachowania,na pewno znalazłby jakąś terapię;tylko że tacy jak on raczej na to nie idą;uważają,że wszystko z nimi o.k itd...i ze to inni maja nie po kolei w głowie;a to że tak Cię śledził,to trochę wygląda na syndrom Otella...

Gość nitka niteczka
Ten psychopata tak manipulował swoją kuzynką że ona donosiła mu WSZYSTKO; co jem, co mam na sobie, co lubię, co powiedziałam, zrobiłam. Jak to mozliwe że taka dziewucha nie zauważyła że jej kuzyn przekracza pewne granice?

Gość gość
po oczach, ja w ślepiach widze dużo typ osobowości itd. nie lubie patrzeć ludziom w oczy

Gość gość
ja chyba tez znałam psychopate myślał tylko o sobie manipulował nagrywal kłotnie na telefon zjawiał się niespodziewnie pod moja praca (niby niespodzianka)

Gość nitka niteczka
ale jak to możliwe że on tak manipulował kuzynką że ona nie wyczuła że to już nie jest normalne..... teraz sobie przypominam że ona zawsze była dla mnie miła tak nawet nienaturalnie i nigdy nie patrzyła na mnie jak ze mną rozmawiała. Unikała kontaktu wzrokowego. Ale była aż tak głuuuuuuuuuuuuuupia że jej kuzyn to psychpoata czy o tym wiedziała i miała z tego jakieś profity?

Gość gość
może ona uważała,że on tak bardzo Cię kocha...uwierz mi,ludzie którzy potrafią manipulować innymi,a są bardzo inteligentni, tak potrafią omotać swoje ofiary,że one dłuuugo a czasem nigdy nie widzą nic złego w danej sytuacji:(

Gość nitka niteczka
a może u nich to rodzinne i z tą dziewuchą też jest coś nie halo ??? Ale czy np rodzice takiego psychopaty wiedzą kim jest ich dziecko?

Gość gość
jeśli ktoś kogoś śledzi, próbuje wykraść o tej osobie wszelkie informacje to jest psychopatą?

Gość nitka niteczka
zdrowy człowiek nikogo nie śledzi, nie wykrada informacji. Poznać kogoś można w zupełnie normalny sposób. No i że przez tyle lat to się nie znudziło!

Gość gość
Co druga w Polsce to psychopatka..podobno :-)

Gość gość
przykro mi

Gość gość
Tutaj jest literacki obraz psychopaty-narcyza Gdy Caroline poznała Juliana, wydał się intrygujący, bo nieodgadniony. Nie zaalarmowały jej jego nagłe zmiany nastrojów. Byt ujmujący, wciąż wyznawał jej miłość. Wkrótce zaczęta zauważać, jaki jest niezrównoważony, ale już wtedy była w ciąży... Ataki szalu przemieniały się w wyznania skruchy. Wkrótce Julian zaczął dawać Caroline do zrozumienia, że to z nią jest coś nie w porządku, w co ona zaczęta wierzyć. Urodziło się dziecko, Julian coraz częściej uciekał się do przemocy... http://www.przemiana.otwarte24.pl/261,Kochalam-manipulatora-Caroline-Brehat

Gość gość
Tutaj jest literacki obraz psychopaty-narcyza Kochałam manipulatora - Caroline Brehat Wstrząsająca historia toksycznego związku i rzecz o tym, jak rozpoznać manipulanta http://www.przemiana.otwarte24.pl/261,Kochalam-manipulatora-Caroline-Brehat