Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele Ciaza Sukienka Obrazona siostra POMOCYYYYYY

Polecane posty

Gość gość

Rok temu bralam slub cywilny bedac w ciazy, mialam dluga rozowa sukienie, byla piekna. Za 2 tyg moj brat ma wesele, a nasza siostra, ktora teraz jest w ciazy chce zebym pozyczyla jej moja slubna suknie. Odmowilam, no i foch nie tylko jej ale tez mamy. Odmowilam, bo po pierwsze to moja slubna suknia i nie chce zeby teraz siostra w niej przyszla na zabawe, po drugie wszyscy pamietaja mnie w tej sukni a teraz zobacza ja w niej. dokladnie wszyscy-bo narzeczona brata jest siostra mojego meza i na weselu beda dokladnie te same osoby, wiec jak to bedzie wygladalo. Jakby poszla do obcych ludzi na zabawe, to jeszcze, ale do rodziny...zle bym sie czula i jestem stanowczo na nie. moj maz, brat i jego prawie zona sa tego zdania co ja. Jak wy myslicie? moze przesadzam czy moze jednak to przesada ze strony siostry?

Gość gość
Suknie slubna chce pozyczyc?! Oszalala ;) ja bym nie pozyczyla swojej sukienki w ktorej bralam slub.

Gość gość
Ale w czym masz problem? :D Skoro i tak wszyscy widzieli Cię w tej sukience i wiedzą że jest twoja, to nie Ty głupio będziesz wyglądała :P

Gość gość
Gorzej by było jakby ją chciała założyć przed Tobą, a tak....

Gość gość
Przesadzasz moim zdaniem. To ona zalozy sukienke po tobie a nie na odwrot wiec co ci zalezy jej pozyczyc.

Gość gość
Nie potrzebniej strzelilas focha i robisz niesmak w rodzinie

Gość gość
A po co trzymasz? Nie sprzedasz, nie oddasz do komisu? Będzie się wiecznie kurzyć? Pewnie że bym pożyczyła, chociaż sama nie chciałabym po kimś... Że używana, to nic dziwnego, sporo panien młodych używane kupuje żeby nie wydawać grubej kasy na nową.

Gość gość
przeciez mnostwo kobiet trzyma swoje suknie slubne I dodatki na pamiatke, wiec nie rozumiem dlaczego mialabys pozycac takie rzeczy nawet swojej siostrze. Ona to powinna zrozumiec, zniszczy ci ja I ciekawe jak to zrekompensuje, pewnych rzeczy tj pamiatek sie nie pozycza...

Gość gościówa1234
wydaje mi się, że jak to tylko różowa sukienka, nie typowo ślubna to należy zrozumieć siostrę - pewnie dużo wydatków przed nią związanych z dzieckiem, a ładna sukienka ciążowa na jeden raz to spory wydatek...

Gość gość
Kurde na pamiątkę to masz zdjącia, jakbym chciała tak ciuchy trzymać na pamiątkę, to bym w lumpeksie mieszkała.

Gość gość
Dziwna jestes ze nie chcesz pozyczyc zwlaszcza swojej siostrze

Gość gość
Ok, ja bym pożyczyła, bo dlaczego nie, ale inna kwestia- ona nie ma prawa oczekiwać i wymagać, to prośba a nie polecenie, masz prawo odmówić.

Gość gość
Dokładnie jeśli Ci z tym źle i zależy Ci tak na sukience, to nie dawaj.

Gość gość
Weźmiesz do grobu ta sukienkę???

Gość gość
A ja bym pozyczyla, w końcu to ciebie pierwsza widzieli wiec nic nie tracisz, przed siostra sporo wydatków, zresztą nie zależy ci by siostra ladnie wygladala? Robisz problem z niczego dziewczyno to jakby nie bylo tylko sukienka,no chyba ze chcesz w niej w trumnie leżeć wiec boisz sie ze siostra ci ja zniszczy, ja swojej siostrze cale worki ciuchów daje