Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dentyskta zostawila mi zlamane narzedzie w kanale ile moge dostac odszkodowania

Polecane posty

Gość gość

zakladalam wczoraj w nocy na kafe temat, o tym jak mnie zab boli i dlaczego i co robic. dzisiaj sie okazalo, po zrobieniu rtg, ze mi dentystka zostawila w kanale zlamane narzedzie. musialam isc juz niestety prywatnie do bardzo nowoczesnej kliniki na mikroskopowe wyciagniecie tego narzedzia. za co zaplacilam 450zł, a i tak nie udalo sie usunąć całosci. jesli dalej bedzie mnie bolec, to mam przyjsc i bede miec chirurgicznie usuwany korzen przez dziaslo, co bedzie mnie kosztowac 400zł. czy ja moge sie domagac jakiegos zadoscuczynienia? chce zeby mi zwrocono chociaz za te dodatkowe koszty leczenia 450zł + być może 400

Gość gość
o tym jaki ból przeżyłam... nie chce nawet mowic. 3 dni wyjete z zyciorysu

Gość gość
mozesz, masz zdjecie rtg fakture itp wiec mozesz, zgłoś w prokuraturze mozliwosc błędu w sztuce

Gość gość
domagaj się zwrotu wszystkich kosztów plus zapłacenia za wstawienie implantu (bo rozumiem, że ząb nie jest już po tym do uratowania) i oczywiście zadośćuczynienie za ból, cierpienie, stracony czas itp. :) ja bym sobie wzięła adwokata i sprawę do sądu...

Gość gość
tak mam rtg, gdzie wyraznie widac, ze siedzi prawie przy dziasle narzedzie.. nie pamietam nazwy, ale to narzedzie do opracowywania kanalu, przypomina taka igle. w tej nowoczesnej klinice mi zrobili chyba z 15 rtg komputerowych, wiec mam bardzo wyrazne zdjecia formatu a4..