Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Kocham tych ludzi

Polecane posty

1.Hacjenda La tormenta -Isabela Montilla -Edelmira Guerrero -Simon Guerrero -Enrique Montalvo -Cipriano Camacho -Ricardo Padilla -Abel Cain -Tatacoa -Cosme -"El Manco" -Campoelias Camacho -Tajuil -Beatrice Urkiza -Rodolfo Santino -Michelle Cardona -Azaela Espinoza 2. Zemsta moja miłość -Ruben -Gladys Montero -Patricio -Lucrecia Montero -Gonzalo Montero -Gregorio Montero -Isabela -Renato -Martina -Krista -Mauricio -Miguel 3.Fiorella -Rebeca -Barbara -Roberta -Caridad -Joaqim -Diego -Garaban 4.Luz Maria -Mirta -Angelina 5.Paloma -Właściciel Cyrku -Syn właściciela cyrku -Kochanka właściciela cyrku -Valeria -Matka Valerii 6.Posłaniec szczęścia -Constanza -Enrique -Alberta

Gość gość
zaponiałaś wymienić takiego cukierka jak "Zbuntowany Anioł" z kulejącą Palomą i boskim Alvaro :)

Gość gość
A ja kochałbym Ciebie ale wiem, że nie mam szans. Bo ty żyjesz w marzeniach ! Więc, pa...

W zbuntowanym aniele była milagros i owszem grał tam Alvaro ale Paloma wyszła za Luisa Fernanda, mieszkała z dziadkiem i małpką o imieniu Pchełka. Natomiast Alvaro była jeszcze taka telenowela, wdowiec z 4 dzieci mieszkający z ojcem szukający żony. Do wyboru miał złą Brune lub Madalene która miała złego męża. Poza tym był jeszcze teść Alvaro Xistus który chciał go pozbawić praw rodzicielskich.

Gość gość
sorry, my band :)