Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwyzsze realne zarobki

Polecane posty

Gość gość

Jakie sa najwyzsze, realne zarobki na tydzien netto o jakich slyszeliscie w UK?

Gość gość
625 funtow tygodniowo na reke, Londyn, praca na budowie po 10 h dziennie

Gość gość
Szef firmy, w ktorej pracuje zarabia prawie milion na rok w wyplacie i 2 miliony w bonusach. NIe wiem ile to jest na tydzien, ale on zarabia najwiecej z osob, ktore znam. Patrzac na domy w niektorych dzielnicach Londynu to ludzie musza miec miliony, zeby ich bylo chociaz stac na kredyt.

Gość gość
Bez specjalnych kwalifikacji, ale z odrobiną uporu, pasji i nadgodzinami (lub pracą dla agencji) w państwowym szpitalu jako CSW (band 2) można dość łatwo zarobić między 1500-2000 (lub więcej) na miesiąc netto. Jeśli ktoś rozpoczyna dopiero pracę w NHS, to bez nadgodzin, ale ze znaczącą ilością unsocial hours, między 1200-1300. Mam kolegę, który pracuje dla agencji (znów band 2) i za dwie zmiany w weekend dostaje blisko 250, ma opłacony hotel na dwie noce, dojazd do danego miasta i przejazdy z hotelu do szpitala taksówką. Zakładam, że stawki są odpowiednio wyższe w Londynie. Inny kolega z Filipin, chwalił mi się, że po kilku latach jako band 3 i pracując dla kilku lepiej płatnych agencji, oraz prowadząc własny interes, zarabia 3200 na miesiąc. Myślę, że w teorii jest to możliwe, ale nie mam pojęcia ile w tym prawdy. Nie mam pojęcia czy odpowiedziałem na Twoje pytanie :)