Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittykat69

dziewica nie mogę już

Polecane posty

Gość kittykat69

Witam, nie wiem dziewczyny czy któraś z was miała ten sam problem co ja mianowicie mam 24 lata i jestem dziewicą. Nie jestem nieatrakcyjna po prostu długo mieszkałam z rodzicami a kiedy się wyprowadziłam to jednocześnie poszłam do pracy i na studia, po prostu nie miałam czasu aby kogoś sobie ogarnąć i warunków (akademik). Do rzeczy, męczę się już z tym dziewictwem, teraz w trakcie wakacji mam taką ochotę na sex że potrafię cały dzień leżeć w łóżku i się masturbować. Ale tak utarło się że dziewictwo traci się z księciem z bajki a jakoś taki nie pojawia się w moim życiu. Kilku kolegów chciało zawszeć "bliską znajomość" ale informacja ta wprawiała ich zazwyczaj w jakąś bardzo żenującą i krępującą (dla mnie) mieszankę wstydu podziwu i zakłopotania. Panowie, czy naprawdę uważacie że dziewictwo to jest bezcenny dar który powinien być hołubiony przez całe życie do złożenia w ofierze Temu Jedynemu a błona między nogami to to co najświętsze w kobiecie? Coś czuję że jak tego jedynego spotkam to zaraz przestanie być jedynym bo zwieje przed moim temperamentem :(. A może są jakieś środki dla kobiet obniżające libido?

Gość gość
Ja mam to samo tyle ze jestem facetem. Do tego chorobliwa niesmialosc :/

Gość gość
Kobieto cnota jak cnota nic nadzwyczajnego a skoro masz taki temperament to uzywaj zycia ile sie da a nie zaciskasz nogi i zyjesz w celibacie

Gość mirka1991
Nie wiem jaką masz mocną błonę dziewiczą bo moja była śladowa. Przy pierwszym razie nic nie krwawiłam i chłopak nawet o to pytał. Też długo zwlekałam ale miałam kilku chłopaków z ktorymi pieściłam się również poprzez śmiałe dotykanie cipki itp. Wg mnie powinnaś od tego zacząć, iść do łóżka z facetem a to czy cię tylko będzie pieścił czy wejdzie w ciebie zdecydujesz później. Tyle tylko że facet musi być na poziomie i chcieć zrozumieć że jak będzie sam już mocno gotowy to zaakceptuje twoje NIE i wystarczymu jak mu zrobisz ręką lub ustami dobrze.

Gość Edek1980
Wg mnie najgorzej jak dziewczynę rozdziewicza prawiczek. Wyniki najczęściej są mizerne. Ja na początku swojej drogi w seksie trafiałem na starsze dziewczyny które już to miały za sobą. I one mnie nauczyły o co biega. Później miałem kilka dziewic i uważam że nie zrobiłęm im krzywdy ale aby tak było muszą być do seksu bezpieczne warunki a pieścić taką kobietę trzeba nawet i kilka godzin. Bywało że na tym koniec a za parę dni wracaliśmy do łóżka i po dziewictwie. Z dziewic moich 6 dziewic jestem pewny że wszystkie były super zadowolone a 2 może nawet przeżyly coś na kształt orgazmu.

Gość 24latekmlody
Chetnie pomoge. wklejam moj "anons". Cześć, jestem młodym, dobrze zbudowanym chłopakiem (24 lata). Spełnię najdziksze fantazje każdej kobiety. Twój wiek jest nieważny (minimalny wiek 18 lat). Jestem młody i zainteresowany seksem. Chcę spróbować dosłownie wszystkiego. Każdej perwersji. Chętnie w plenerze, w każdym dziwnym i niedziwnym miejscu, ale jak trzeba to może być u Ciebie w mieszkaniu (u mnie się niestety nie da). Na życzenie mogę dać swoje zdjęcie (tylko na mail). Możemy się najpierw spotkać i poznać. Na spotkanie możesz wziąść koleżanki (tylko kobiety!). Mogę robić dosłownie wszystko. Za spotkanie nie oczekuję żadnych pięniedzy (chyba, że naprawdę będziesz chciała). Nie obchodzi mnie Twój mąż, dzieci itd. Twoja też uroda się dla mnie nie liczy. Na spotkanie mogę też zabrać 22-letniego kolegę. Zapraszam wszystkie chętne dziewczyny i kobiety. (faceci nawet nie piszcie!). Czekam na maile. W mailu opiszcie siebie oraz szczegóły spotkania. Odpiszę na każdy mail. Mieszkam pod Warszawą. Dojadę w każde miejsce (województwo mazowieckie). Mogę się spotkać nawet dziś. Jestem nieograniczony czasowo (urlop). Pisząc do mnie maila możesz wysłać swoje zdjęcie. Jeśli Ci się spodoba nasza znajomość możemy ją kontynuować. Chętnie poznam też dziewicę, bo do tej pory nie doświadczyłem seksu z dziewicą, a bardzo bym chciał. Czekam na wasze maile, odpiszę na każdy. 24-latek mlody.pozna.pania@o2.pl

Gość kittykat69
Dziękuję pięknie ale ja zawsze mam jakiegoś kolege który się obok kręci a nawet gdybym nie miała w tej chwili nie jest to problemem gdyż jestem ładna (wiadomo, że nie w guście każdego ale obiektywnie niebrzydka). Problem jest taki, że żadnego z nich nie kocham i nie wyobrażam sobie z nimi wspólnego życia, chciałam czekać na kogoś specjalnego ale ile można. Męczę się.

Gość gość
Ja tez 24 letnia dziewica ale to przez moj wyglad...

Gość zbyt dobra
Ja to samo, lecz przez to że nie mogę spotkać mojego ideału :( marnuje się nasz temperament. koleżanko nade mną na pewno nieatrakcyjność to nie jest Twoim problemem. Bo poznałam brzydkie koleżanki, które mają przystojnych facetów. Tu raczej chodzi o charakter, osobowość. :)

Gość Badyl 38
Witam bardzo serdecznie mi się wydaje ze dziewictwo to znak ,że szanujesz Sibie i czekasz na odpowiedniego partnera , z którym bedziesz szczesliwa i spełniona.To ważne że przede wszystkim sam siebie szanowac Pozdrawiam Piotrek

Gość gość
a czy dla Ciebie dziewictwo jest ważne? ważne czy najważniejsze?

Gość zbyt dobra
Hm... Nie potrafię pozbyć się dziewictwa bez miłości, uczuć. Więc jest ważniejsze niż moja chuć.

Gość kittykat69
A co jeśli do 30, 40, 50 nie znajdę nikogo kogo będę kochać i szanować? :(

ekchm ci którym twoje dziewictwo przeszkadza szukają tylko "dziury" do zerżnięcia kilka-kilkanaście razy i wymiany na inną.

Gość zbyt dobra
Znajdziesz. Trzeba szukać? Dać się znaleźć? Umawiać się na randki? Gdy zrobisz to, a w niedługim czasie po poznasz tę miłość. Możesz potem tego gorzko żałować że to nie Twój ukochany był tym pierwszym. Ale zrobisz jak uważasz, to Twoje życie, ja go za Ciebie nie przeżyję. Ewentualnie można postanowić że jeżeli nadal za rok nie spotka sie tej miłości to wtedy... ;) :P

Gość zbyt dobra
Levvi dobrze prawi. Ale chuć... Co z nią zrobić? Zacząć biegać? :p ;)

Gość kittykat69
Nikomu nie przeszkadza, wszyscy którzy wiedzą raczej podziwiają ale ja nie chcę być przedmiotem podziwu z powodu błony między udami. Uważam, że to strasznie uprzedmiotawia. A nawet gdyby komuś przeszkadzało to zdanie ludzi mało mnie obchodzi. Ja mam z tym problem. Ile można czekać? Zestarzeję się a nie spotkam tego "jedynego"....

Gość ja siedzę w moim łóżeczku
Nie mów hop póki nie przeskoczysz ;) pieprzenie się bez uczuć wcale nie jest takie wspaniałe. O czym się przekonasz.

Witamy wszystkie Panie. Jesteśmy parą o dużej różnicy wieku z Warszawy, która szuka czegoś nowego - chcielibyśmy spróbować trójkąta z jakąś w miarę atrakcyjną, spragnioną kobietą. Może chciałabyś tylko popatrzeć jak mój ukochany mnie grzmoci, a może zechcesz się do nas przyłączyć. Możliwy także każdy inny scenariusz jaki zaproponujesz - będziemy wykonywali Twoje polecenia.

" czy naprawdę uważacie że dziewictwo to jest bezcenny dar który powinien być hołubiony przez całe życie do złożenia w ofierze Temu Jedynemu a błona między nogami to to co najświętsze w kobiecie? " x nie zapominaj o zwierzęcym, brudnym popędzie złożonym na ołtarzu Związku przez kapłankę, której na imię Wierność