Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

choroby w przedszkolu

Polecane posty

Gość gość

hej. od września zaczelam prace w przedszkolu... niestety już od dziś chyba będę musiala isć na chorobowe... czuję że dopadła mnie angina. Dzieci od poniedziałku przyszło bardzo mało, pewnie też chorują. Czy są tu jakieś nauczycielki które dadzą dobre rady jak strzec się przed chorobami w przedszkolu... Wstyd mi że dopiero co rozpoczełam pracę aa już będę musiała brać chorobwe :((( masakra. Kupiłam tran na wzmocnienie organizmu jednak chyba zaczełam go używaz zbyt późno. obawiam sie że infekcje będą powracać :(

Gość gość
Jesteś słabej d**y, dziwne że dotąd nie zaszczepiłaś?

Gość gość
na aginę szczepionki? chyba o*******ś/aś

Gość gość
W przedszkolu w którym pracuję jest obowiązek szczepień uodparniąjacych. Nie tylko przeciw grypie dyrekcja przedszkola powinna to wiedzieć.Chyba ze pracujesz na wsi:D

Gość gość
pracuje w państwowej placówce w mieście powyżej 200 000 mieszkańców i żadnych obowiązkowych szepień nie ma, widzę że ściemy tu na forum piszesz pięne bo niby jak można zmusić dorosłego człowieka do szczepień? Może jeszcze mi powiesz że cię na na aginę szepili to już w ogóle jazda.... co za ludzie na tym forum , zero konstrukywnych rad tylko sameściemyyy