Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeidealna

Maz odszedl do innej kobiety bo mam cellulit i rozstepy

Polecane posty

Gość nieeidealna

takie slowa uslyszalam pare tyg temu i sie wyprowadzil. To niesprawiedliwe, urodzilam 2 dzieci, mam prawo do rozstepow. Figure mam lepsza niz przed ciazami, waze mniej (165cm i 49 kg, mam 25 lat), a cellulit mialam majac 18 lat i co z tego. Jego "nowa" jest tleniona anorektyczka, ze sztucznymi cyckami-naprawde dbam o siebie i uwazam ze wygladam super,nawet faceci na ulicach sie za mna ogladaja... Jego rodzice nie wierza ze zostawil nas z takiego powodu, maja do niego pretensje. Ja nie mam z tego powodu kompleksow, bo to swiadczy zle tylko o nim, ale jest mi zal dzieci, coreczki maja 5 lat i 1,5 roku. Jak tak mozna... przepraszam Was, chcialam sie tylko wygadac bo nie moge do teraz uwierzyc ze takie gnoje chodza po ulicach, i ja musialam trafic na taki egzemplarz;(

Gość gość
No faktycznie trafiłaś na gnoja.Ale lepiej że wyszło to teraz niż za 10-20 lat. Ten facet widocznie nigdy cię nie kochał.Liczył się dla niego tylko twój wygląd-bez skrupułów wymienił cię na nowszy model.A to że urodziłaś mu dwoje dzieci?Dla takich typów to bez znaczenia. Mogłabyś wyglądać jak Miss Universal a i tak olałby cię jakby w zasięgu wzroku pojawiłaby się atrakcyjniejsza... Jesteś jeszcze młoda, całe życie przed tobą. Olej frajera i ciesz się życiem

Gość gość
moim zdanie powinien sie kochac z toba analnie chyba ze woli mlodsze

Gość gość
Masz 25 lat wiec pewnie ozenliscie sie z przymusu bo dzieciak byl w drodze. Twoj maz byl mlody nie wyszalal sie wiec chce to zrobic teraz. Powod jakis musial wymyslec. Nie konieczne musi on byc prawdziwy moze po prostu mu sie znudzialas i chce posmakowac innych lasek. Ogolnie nieodpowiedzialny gnoj z niego no ale to tylko facet. Nie oczekujmy od niego wywszych uczuc.

Gość gość
olej frajera!!!! jestes mloda , z czasem znajdziesz sobie normalnego faceta, nie ma sie co uzalac nad takimi debilami jescze bedzie chcial wrocic, tacy frajerzy zawsze tak robia ze pobawia sie chwile z inna a potem przepraszaja za swoj blad HAHA. daj sobie z nim spoko!!!