Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sptykam sie z facetem podoba mi sie jednak

Polecane posty

Gość gość

jednak szanuje sie i nie chce mu sie od razu oddac kocham swoje cialo itp itd. Spotykam sie z nim od miesiaca. Dziewczyny, kiedy i co decyduje o tym ze mozecie sie oddac facetowi i nie czujecie ze za wczesnie ze wlasnie ?:P

Gość Luba Fiodorow
Ślub jest takim przełomowym momentem.

Luba Fiodorow Ślub jest takim przełomowym momentem. xxx a że zawsze znajdzie się taka co da duzo wczesniej wiec ten moment dla ciebie moze nigdy nie nastąpić :O

Gość Luba Fiodorow
Co za czasy. Czeka mnie staropanieństwo. Nic innego mi nie pozostaje jak rozejrzeć się za kotem.:O

Gość gość
Luba jaki masz niebieski nik?:D:)

Gość gość
ja oddałam się swojemu narzeczonemu pol roku bycia razem bo wtedy i tez go pokochałam i wiedziałam,ze to ten i teraz już minęło 6 lat razem...super

Luba Fiodorow Co za czasy. Czeka mnie staropanieństwo. Nic innego mi nie pozostaje jak rozejrzeć się za kotem.pechowiec.gif xxx myslisz ze to mniej grzeszne od oddania sie przed slubem?:classic_cool:

Gość gość
Oj tam ja się bzykam z moim partnerem od 18 roku życia i nadal ślubu nie mamy a mamy po 31 lat :p

Gość Luba Fiodorow
Tak. Uważam, że rozglądanie się za kotem jest mniej grzeszne niż seks przedmałżeński.;)

Gość gość
Po miesiącu właśnie, czekać dłużej to głupota

Gość gość
po mieisacu nie powinnas miec juz wyrzutow jest to chyba calkiem dlugi okres ja ostatnio latalem za dziewczyna miesiac czasu wlasnie mialem wrazenie ze to byla wiecznosc czulem sie jak zahipnotyzowany albo nacpany nie moglem juz kontaktowac normalnie i odchodzilem od zmyslow no i nagle stalo sie bylo ekstra nagle zaczalem trzezwo myslec rozmowa nabrala sensu :) to chyba wszystko zalezy jeszcze od wieku ja mam 30 obecnie i nei wyobrazam sobie czekac dluzej niz miesiac oboje jestesmy dorosli jesli po tym czasie ona nie ma ochoty to cos musi byc nie tak nastolatki maja prawo czuc inaczej wiadomo ale dla doroslych zasada 3 pierwszych randek jest chyba sprawdzona :)

gość Oj tam ja się bzykam z moim partnerem od 18 roku życia i nadal ślubu nie mamy a mamy po 31 lat jezyk.gif xxx kot by zdechł:O to jakas istna perwersja😭

Gość gość
V34 akurat kota mamy i ma się dobrze :D

Do slubu czekac-no nie wiem ale wiem ,ze nic na siłe... Ja sypiałam po trzech miesiacach,slub po 1,5 roku i jestesmy szczesliwym małzenstwem 19lat Reguły nie ma... na kazdym etapie swojego zycia -czasem-człowiek zdanie zmienia...teraz zrobisz tak..a pozniej pomyślisz ..a mogłam siak...