Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jackiewilliams

dojrzala ona i on

Polecane posty

Gość jackiewilliams

jestem dojrzala kobieta mam 34 lata, 2 dzieci i jestem w trakcie rozwodu. poznalam mezczyzne lat 43 po przejsciach ktory tez ma dzieci w moim wieku. wszystko zaczelo sie pieknie ukladac az do momwntu kiedy dowiedzialam sie ze tuz przede mna spotykal sie z dziewczyna duzo mlodsza ktora jest w nim zakochana a on w niej... on skonczyl ten zwiazek ze wzgledu na roznice wieku i wtedy zaczal sie spotykac ze mna ale ja teraz czuje ze tylko chce o niej zapomniec i zawsze wolalby ja... gdyby nie roznica wieku to bylby z nia najszczesliwszy a ze mna poprostu jest wieksza szansa ze sie ulozy... co myslicie? poradzcie :(

Gość gość
no niby taka dorosla jestes jak piszesz a pakujesz sie w zwiazek z facetem o tyle lat starszym do tego dzieciatym do tego kopulujacym z malolata wiesz jaki to obraz faceta? podstarzalego oldboya nie wroze wam przszlosci choc wrozka nie jestem tak sie mowi w przenosni jestem sceptyczna w takich kwestiach

co myslicie? x z nim bedziesz szczesliwsza, duzo szczesliwsza bedziesz z nim lalalal x poradzcie x no skoro ma dzieci w twoim wieku to moze zwiazesz sie z jego synem

Gość Facet42lata
Dużo starszego? Przecież to tylko 9 lat,co pomiędzy dorosłymi ludźmi jest nie wiele.A powód różnica wieku jest dość ogólny,tu nie koniecznie musiało chodzić o sam fakt ze jest młodsza ,może po prostu zachowywała się nie dojrzale i to go odrzuciło.

Gość jackiewilliams
wlasnie wiem dokladnie o tym ze oni sie dogadywali swietnie. i on zawsze ma ten blysk w oku jak o niej mowi tylko ja do tej pory nie wiedzialam o co chodzi. on sie z nia rozstal bo jak powiedzial pobyli by razem kilka lat a ona by go wkoncu zostawila bo chcialaby miec rodzine itd...