Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja boje sie pracy z ludzmi

Polecane posty

Gość gość

Przebywania z nimi przez 8h dziennie. wiec gdzie mam isc pracowac?

Gość gość
dla mnie to tez problem tylko,że ja nie lubie przebywać z ludzmi. Napewno handel odpada

Gość gość
Najważniejsze żebyś ciągle o tym nie myślała albo wybierz się do psychologa, bo to problem tkwi najprawdopodobniej w Tobie..może kiedyś byłaś np wysmiewana przez innych ludzi lub miałaś ciągle niepowodzenia?! A to niestety wszystko wpływa na nasze późniejsze życie

Gość gość
oj ma duży wpływ to,że byłyśmy np gnebione przez dzieci w szkole itp

Gość gość
idź do kanałów pracować ze szczurami

Gość gość
nigdy nie bylam gnebiona w szkole, raczej bylam otwarta mialam grono znajomych. pracowalam 4 lata w sklepie, potem przerwa bo urodzilam dziecko. do starej pracy nie wrocilam poszlam do nowej na produkcji- tam wytrzymalam 2 lata. rok temu zwolnilam sie i od tej pory boje sie isc do pracy.

Gość anetka L
Idz do ZOO, moja droga. Tu u mnie, we Wrocławiu szympans szuka sekretary. banana umiesz obrać??

Gość gość
anetka L, a co twoja starą juz zwolnili z tego stnowiska w zoo?? podejrzewam, ze jestes owocem zwiazku swojej matki k***y i tego szympansa :D

Gość anetka L
Do wyżej: cześć sis. będziesz w niedzele na obiedzie??

Gość gość
są zawody i prace które wykonuje się w samotniści, nie każdy musi lubieć prace z ludzmi, ja nap podziwiam Panie w dużych marketach handlowych cały dzień w takim szumie, natłoku a czasem całyu dzień puszczają głośną muzyke, koszmar praca w takim miejscu, każdy jest inny, może jesteś indywidualiską i wykażesz się w innej dziedzinie, pomyśl gdyby artysta malarz był zmuszony pracować w policji, albo ten który jest dobrym materiałem na lekarza musiał jezdzić smieciarką na pewno nie byłby happy, poprostu szukaj aż znajdziesz swoją dziedzinę

Gość gość
sprzątanie. Robisz swoje masz wszystko w d***e ;) Ja tam lubię sprzątać.

Gość gość
Czytam to i dokladnie mam to samo co autorka. W szkole bylam wysmiewana przez koeagow tylko dlatego, ze moj ojciec pil i nie mialam super ciuchow.(przez to mam bardzo niska samoocene i bardzo sie martwie tym co ludzie o mnie mowia bo mam wrazenie, ze co bym nie zrobila to i tak bedzie zle) teraz kiedy jestem dorosla kobietą myslalam, ze bedzie mi latwiej a jest gorzej. Zaczelam prace i pracowalam z polka(jestem w uk) i to byla tragedia co bym nie robila i jak to i tak jest zle. Poprostu boje sie ludzi mam wrazenie, ze mnie zaraz zlinczuja, mysle nawet ze ludzi emnie nie lubia nie wiem czemu tak mam. Tez najchetniej poszlabym do pracy sama gdzie nie ma ludzi.