Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krakowiak35

Jak często sie kochacie po 11 latach małżeństwa

Polecane posty

Gość g12222
Po 15-stu 2-3 razy w tygodniu. czasami częściej:)

Gość gość
Po 20 latach - 2 razy w tygodniu.

Gość gość
Po 17- stu latch 3-4 razy w tygodniu :)

Gość on30 załamany
po 4 latach, 2-3 razy na kwartał.

Gość gość
Po 5 latach małżeństwa już nie muszę, mam dzieci i męża to na co mi to? A mąż nie zdradzi ani nie odejdzie, bo co by ludzie powiedzieli, że zostawił żonę i dzieci? Zresztą jakby co to alimenty i pół majątku dla mnie

Gość gość
po 8 latach 2-4 razy na tydz, czasem i 6 wyjdzie, jak dziecka nie ma w domu

Gość gość
Po 19 latach 3 razy w tygodniu.

Gość temperamentna
Oooo swietnie;) wrecz z***biscie... My po 2 latach 1,2 na dwa tyg;(((( moj maz po prostu nie ma zapotrzebowania... Juz nie mam sily sie starac i prosic die o czulosc, namietnosc... Wszystko jest ok. Nie sadze by mial kogos. Caly czas poswieca mi, liczy sue z kazdym moim zdaniem, jest piekielnie zazdrosny, przy tym zaborczy i seks jest wporzadku, ale rzadko okropnie;(((( jakze ja bym chciala stac sie zimna,wyrafinowana baba potrafiaca zyc bez seksu. Bylo juz wszystko,rozmowy,niespodzianki,prosby,groźby...jak mi brakuje mezczyzny...;(((

Gość gość
codziennie ale jak maz nie moze to zazywa tabletke viagry i wszystko wraca do normy

Gość temperamentna
To co jest najgorsze chyba to brak dojscia do porozumienia. Do niego nie dociera wrecz, ze mnie zaniedbuje i zarzuca mi, ze zachowuje sie jak by to seks byl dla mnie nsjwazniejszy... Nie wiem;( nie mam juz sil walczyc o to. Zaczynam sie pograzac...wiem, ze dbam o niego, twierdzi ze jest ze mna szczesliwy i nie wobraza sobie zycia beze mnie etc...co mam robic? Dordzcie;(

Gość gość
Po 11 latach bardzo różnie - są tygodnie kiedy niemal codziennie, ale są też tygodniowe przerwy na sprzeczki, humory itp. Czyli średnio będzie 3-4 razy w tygodniu. Chciałbym częściej, ale małżonka wydaje się nie mieć takich potrzeb.