Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarinaa0007

Isc do wrozki czy powierzyc swoje problemy Bogu

Polecane posty

Gość maarinaa0007

Mam wielki zyciowy problem i dylemat. Zadzwonilabym do wrozki i zapytala o rozwiazanie w mojej sprawie. Ale to grzech, a poza tym skad moge miec pewnosc czy wrozka powie mi prawde... Modle sie do Boga zeby mi pomogl w moich problemach ale nic sie nie dzieje... Co zrobic?? Mam polegac na wrozbach czy na samej sobie i na Bogu? przede mna ciezki wybor, a noe wiem co wybrac...

Gość gość
na bOgu "Tego, co Ja czynię, ty teraz nie rozumiesz, ale później będziesz to wiedział"

Gość gość
No jak jesteś katoliczką to masz szlaban ma wróżby, przykro mi ;) Chyba, że nie traktujesz na serio swojej wiary.

Gość maarinaa007
traktuje serio swoja wiare ale jestem tak zdesperowana ze wszystkiego jestem w stanie sie chwycic:( Z ta wrozka to jest tak ze boje sie ze ona mi powie "bedzie tak i tak" i ukierunkuje moje myslenie na tylko jedno rozwiazanie. A co jesli bedzie inaczej lub powinno byc inaczej? Co do Boga- to modle sie o szczesliwe rozwiazanie dla mojej sprawy.. ale nie mam juz sily. Bog chce zebysmy niesli krzyz i z pokora znosili cierpienie, a przeciez ja tez chce byc szczesliwa...

Gość gość
Wróżka może Ci podciąć skrzydła. Kiedyś też troche wróżyłam i co, mialam oszukiwac? W efekcie ludzie byli jeszcze bardziej zdolowani.Nie polegaj na wrozkach czy Bogu tylko na sobie

Gość mambigpecha
to moze powrozysz mi troszke? chodzi o to ze ja chce znac prawde i chce szczerosci. A podciete skzydla mam teraz- gdy nie wiem jak moje zyccie sie potoczy

Gość gość
Jak będziecie kiedyś na jakimś życiowym zakręcie i postanowicie udać się ze swoim problemem do wróżki to ja mogę Wam polecić wróżkę Orianę z www.wrozby-hotline.pl. Korzystałam wielokrotnie i nie mam podstaw do narzekań.

Gość gość
Wróżki mają kontakt z demonami i korzystanie z ich usług jest grzechem, więc oczywiście, że powierzyć problemy Bogu :)

Wszystkie swoje problemy możesz powierzyć Bogu. Moja podpowiedź, pomódl się tak od serca, poproś o pomoc i otwórz pismo święte w dowolnym miejscu. Przeczytaj fragment. Jeżeli chcesz bym Ci pomógł to nieco bardziej zrozumieć to możesz napisać do mnie maila.

Gość gość
polegaj na sobie i swojej analizie sytuacji. Zaloz ze nigdy nie podejmiesz najlepszej mozliwej decyzji bo nie znasz wszyskich czynnikow. Zawsze patrzac wstecz widzimy co moglismy zrobic lepiej. Modlitwy czy wrozby nie rozwiaza twojego problemu, musisz to zrobic sama.

Gość Wrozkaggg
wiara w boga a wrozenie nie wykluczaja sie nawzajem. Wrozenie i kosciol tak. Kosciol nie akceptuje wrozbiarstwa, choc i wsrod zakonikow bylo mnostwo jasnowidzow i uzdrowicieli takich jak min Ojciec Klimuszko. Wrozenie to nic innego jak praca z Twoja wlasna energia, ze wszechswiatem. Nie ma nic wspolnego z demonami czy diablami, choc kazdy katolik tak wlasnie bedzie Ci wmawial. Na wrozki tez musisz uwazac, bo ejst wsrod nich cala masa naciagaczek niegodnych zaufania. Karty taropta zawsze mowia prawde. blad moze wynikac jedynie z niewlasciwej interpretacji przekazu. Jezeli chcesz moge Ci powrozyc za darmo. Jestem pocztakujaca tarocistka. Jesli nie chcesz to moge ci polecic dobre wrozki, ktore napewno nie nagadaja ci glupot.

Gość przeciez nie po to
Pani wróżkoggg a mi może pani powrózyc za darmo?

Gość Wrozkaggg
podaj pytanie i date urodzenia oraz imie

Gość gość
nie zawracaj Bogu doopy, ma inne sprawy, ważniejsze

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaaa
czy mogla by mi Pani tez powrozyc? :(

Gość gość
autorko a jaki masz problem?mnie wrozyla wrozka 2 razy nic sie nie spelnilo, wiele rezczy trzeba robic z glowa i wedle wlasnego sumienia a nie radzic sie wrozek bo to nie wyrocznie, a jak zle ci zasugeruje, a modlic sie trzeba w koncu sie wszystko ulozy bo najwazniejsze to miec pozytywna energie

Gość Wrozkaggg
moge, podaj date urodzenia imie i pytanie

Gość migda
polecam modlitwę do św. Judy patron spraw beznadziejnych, lub modlitwę do św. Rity. Modlitwy można znalezc w necie. ja jednak modle się swoimi słowami. przez pewien czas odwrociłąm sie od boga i gniewałąm na niego po to by swoje problemy zwalic na niego. powoli staram sie odbudowac swoja wiare. i szczerze troszke ci święci mi pomogli. Może to nie sa jakieś spektakularne cuda ale z pewnościa jakaś niewidzialna pomoc byla. Ja wierzę, że to oni

Gość gość
Polecam trzepnięcie się w łeb i zajęcie swoimi problemami na poważnie. Żadne wróżki ani bożki nie zrobią tego za siebie

Gość gość
wiara w boga a wróżenie nie wykluczają sie nawzajem oczywiscie ze tak bo w pismie sw jest ostrzeżenie by nie chodzić do wróżek bo wróżki komunikują sie z demony a jak demon da ci cukirka to nie dlatego ze jest dobry ale zeby cii zeby sie popsuły bo demony nienawidzą człowieka i i tak nie znaja przyszłosci

Gość przeciez nie po to
Marta 20.01.1987 chciałabym zapytać czy znajdę wreszcie pracę jeszcze w tym roku i jak ułoży się moje małżeństwo ( mąż Piotr 18.12.1989) :))

jest strona antytarot i tam ona ostzega przed tarotem biblia zabrania nawet andrzejekNie będziecie się zwracać do wywołujących duchy ani do wróżbitów. Nie będziecie zasięgać ich rady, aby nie splugawić się przez nich. Ja jestem Pan, Bóg wasz! (Kpł 19, 31) A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć. Ukamienują ich, krew ich spadnie na nich. 5 Moj. 18:10- 12 (BW)

Kiedyśmy szli na miejsce modlitwy, zabiegła nam drogę jakaś niewolnica, opętana przez ducha, który wróżył. Przynosiła ona duży dochód swym panom. Ona to, biegnąc za Pawłem i za nami wołała: „Ci ludzie są sługami Boga Najwyższego, oni wam głoszą drogę zbawienia”. Czyniła to przez wiele dni, aż Paweł mając dość tego, odwrócił się i powiedział do ducha: „Rozkazuję ci w imię Jezusa Chrystusa, abyś z niej wyszedł”. I w tejże chwili wyszedł. Gdy panowie jej spostrzegli, że przepadła nadzieja ich zysku, pochwycili Pawła i Sylasa, zawlekli na rynek przed władzę... (Dz 16, 16–19)

Gość Wrozkaggg
Marto, odpisze jutro. Treaz musze juz isc. odezwe sie

Gość gość
Spróbować możesz, byle by ci się coś sprawdziło, jak nie to usługa do dupy.

Gość tra la la 90
Jak chcesz szeby szatan namieszal ci w zyciu i chcesz cierpiec to idz do wrozki. Sa tylko dwie drogi albo Pan Bog albo szatan. Nie ma innej posredniej.

Gość zalamanaaaaaaaaaa
Malgorzata 10.11. 1981 czy spotkam milosc?

Gość gość
Takie rzeczy kosztują Małgorzata, tak k***a spotkasz miłość.

Gość zalamanaaaaaaaaaa
ale dlaczego tak wulgarnie? :(