Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maarinaa0007

Isc do wrozki czy powierzyc swoje problemy Bogu

Polecane posty

Gość gość
Ja tez poprosze o wrozbe Maryla 6.04.1982 czy spotkam milosc?

Gość zalamanaaaaaaaaaa
daj sobie spokoj, poczekam na odp wrozki

Gość gość
autorko, akurat dziś jest święto wspomnienie św. Judy tadeusza:) pójdź lepiej do spowiedzi, komuni, ofiaruj to w intencji prośby o ratunek za wystawiennictwem św judy. nie uciekaj się do wróżki ani niczego takiego, to jest jeden wielki syf- niczego dobrego dzięki temu nie dostaniesz tylko życie w 'bagnie'

Gość Wrozkaggg
Marta 20.01.1987 chciałabym zapytać czy znajdę wreszcie pracę jeszcze w tym roku i jak ułoży się moje małżeństwo ( mąż Piotr 18.12.1989 Marto, wyglada na to ze propozycje pracy dostaniesz juz w listoapdzie pokazalo mi prace dorywcza, lub praca z dziećmi np niania, nauczyciel przedszkolny, wczesnoszkolny. Albo wrecz cos zwiazanego z biznesem. co do zwiazku, postawilam wam karty ale zanim wysle opis chcialam zapytac czy nie ma przypadkiem w Twoim zyciu jakiegos innego mzezczyzny? Moze przyjaciela? kogos innego niz meza, jakas bratnia dusza?

Gość Wrozkaggg
''Malgorzata 10.11. 1981 czy spotkam milosc?'' tak!! bedzie to milosc od pierwszego wejrzenia, bardzoo intensywne,mocne uczucie. Zapowiada sie wyjatkowy zwiazek. jesli chodzi o czas -wychodzi mi lato, czerwiec, lipiec, sierpien.

Gość Wrozkaggg
Maryla, powinnas wesjc w nowy zwiazek do 21. 11 biezacego roku.

Gość zalamanaaaaaaa
o dziekuje :)

Gość gość
Jedyna wrozka ktora naprawde mi pmogla to Eliza to jej mail wrozbysprawdz@wp.pl

Gość gośćH
Mi kiedyś cyganka powiedziała ,że cyt . " szczęście będzie walić do mnie drzwiami i oknami " minęło jakieś 10 lat i nić zero szczęścia wręcz przeciwnie same utrudnienia . Moją przeszłość znała ale przyszłości już nie .

Gość Antonina69
Według mnie najlepsza jest Wróżka Grażyna, trafnie ostrzegła mnie przed moim (już byłym) chłopakiem jej strona to http://wrozkagauri.pl

Gość Oliviaaaa
Jeśli potrzebujecie sprawdzonej wróżki, to jak dla mnie warto korzystać z porad wróżki Grażyny, jej telefon to 708-403-155 , połączenie nie jest drogie jak u innych tylko 2,58zł/min jak dobrze pamiętam

Gość Aurelia1982
Warto wspierać prawdziwe wróżki z darem dlatego muszę wspomnieć o wróżce Grażynie. Jest niebywała i potrafi zaskoczyć szczegółami z życia, tak, że aż szczęka opada. Kontakt do niej jest na jej stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
Odkąd regularnie korzystam z usług wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) i przeprowadzam przepisane przez nia rytualy czuję się lepiej, mam więcej energii i wiem , ze mogę radzic sobie sam z zyciowymi problemami. Dziękuję!

Gość gość
Do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) trafiłam z polecenia swojej mamy. Śmiałam się z niej, że korzysta z tych "magicznych" metod, a teraz sama w gorszych chwilach zawsze wyciągam swój telefon i od razu wykonuję telefon do Pani Diany (z wrozkadiana.pl). To nie tylko wróżka z prawdziwego zdarzenia, ale przede wszystkim ciepły i dobry człowiek.