Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sie ze mną dzieje

Polecane posty

Gość gość

wpadłam w jakiś j****y cug! nie mogę opamiętać się od wpierdalania wszystkiego co słodkie, a najbardziej mnie trzęsie jak pomyśle o mleczku w tubce!!! przytyłam ostatnio w tydzień ok 6 kg! jestem wiecznie ospała, osłabiona i nic mi się nie chce prócz tego mleczka!!! codziennie obiecuję sobie dietę, ale jak ja mam wytrwać bez słodkiego? doszło do tego, że jak nie jem tak np. do 16 nic kalorycznego-słodkiego, to -po 16-tej jestem wsciekła, rozdrazniona, boli mnie głowa i muszę nachlać się tego cukru!!! wezmę łyka i czuję się jak na haju! j****y narkotyk czy ktoś z was tak miał? jak z tego wyjść? dodam, ze mimo iż mam sporą nadwagę to mam też anemię...

Gość gość
to dlatego właśnie, że jesz tylko słodkie. Jedz owoce warzywa , kaszę, ryz brazowy. Owoce maja duzo cukru

Gość gość
to właśnie dlatego, że jesz słodycze. Jedz owoce maja duzo cukru , ale tez błonnik i sycą. Jedz też dużo warzyw, kaszę gryczanąi brązowy ryż, pij zieloną herbate, dużo niegazowane wody i 1 szklance ciepłej wody z łyzkąoctu jabłkowego powoduje brak apetytu. Ćwicz 45 min w domu codziennie i 1 godz. dziennie na rowerze

Gość gość
Poszukaj u siebie pasożytów ,bakterii -wyczytałam gdzieś ze wtedy ciągnie na słodkie, jesteś zmęczona i ospała masz różne problemy z wypróżnianiem.

Gość gość
dzięki za rady, tak musze zrobić bo oszaleję i pęknę w szwach!!! dziś już się dosyć nażarłam, nic już nie tykam, a po pracy wezme dziecko na rower(na 4 kółkach). ona będzie jechała a ja za nią pójdę. będę jadła kaszę, owoce i warzywa i nic poza tym. łatwo jest powiedzieć, trudniej zrobić, ale muszę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
tez tak mialam ... jak sie nie wezmiesz za siebie to niedlugo bedziesz miala zawal od zatluszczenia organizmu ja teraz jestem na kopenhackiej i schudlam juz prawie 7 kg a dzis moj 11 dzien

A jak odżywiałaś sie wcześniej? Odchudzałas sie, stosowałaś dietę z małą ilością welowodanów? Bo to jest pierwsze, co mi przychodzi do głowy. Zbadaj poziom glukozy we krwi.

Gość Olcia Dubicka
To że jesteś ospała to normalne bo słodycze i inne śmieciowe jedzenie zamula i osłabia organizm więc bierz się za odchudzanie :) Mi kobieta której zajmuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. I już po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki były przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój