Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

same pojeby jakies tu pisza

Polecane posty

Gość gość

czy was Bog opuscil ? miernoto

Gość gość
Mnie opuściła kobieta. To można chyba powiedzieć że szatan mnie opuścił. Co nie? ;):)

Gość dobre pytania powyżej
więc witaj w klubie

Gość gość
poyeby, ale czasem jest tak zabawnie, że się nie moge oderwać Kafe zdominowała moje życie

Gość gość
oj tam poyeby zaraz, tylko frustraci :)

Gość gość
jak PiS dojdzie do wladzy to dopiero nastanie panstwo p***bow

Gość gość
Poyeb Kaczor i jego r****cz prywatny M.Blaszczak wam zrobi sanowglowie z mozgu jak do wladzy prymitywy dojda. bEDZEISZIE SIE MODLIC I ZDYCHAC

Gość gość
Ciągną, ciągną sanie góralskie koniki Hej, jadą w saniach panny Przy nich Janosiki Hej, jadą w saniach panny Przy nich Janosiki Coraz który krzyknie, nie wiadomo na co Hej, echo odpowiada Bo mu za to płacą Hej, echo odpowiada Bo mu za to płacą Pędzi kulig pędzi, niczym błyskawica Hej, porwali te panny Prosto od Kmicica Hej, porwali te panny Prosto od Kmicica Zbójnik od Kmicica, zbójnik szarooki Hej, z wierzchu baranica A pod spodem smoking Hej, z wierzchu baranica A pod spodem smoking Ciągną, ciągną sanie góralskie koniki Hej, jadą w saniach panny Przy nich Janosiki Hej, jadą w saniach panny Przy nich Janosiki Coraz który krzyknie, nie wiadomo na co Hej, echo odpowiada Bo mu za to płacą Hej, echo odpowiada Bo mu za to płacą Pędzi kulig pędzi, niczym błyskawica Hej, porwali te panny Prosto od Kmicica Hej, porwali te panny Prosto od Kmicica Zbójnik od Kmicica, zbójnik szarooki Hej, z wierzchu baranica A pod spodem smoking Hej, z wierzchu baranica A pod spodem smoking