Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

swiadkowa na slubie dziewczyny jak sadzicie

Polecane posty

Gość gość

HEJ dziewczyny jestem swiadkowa na slubie i kupilam sukienke w kolorze butelkowej zieleni .Nie za smutny kolor jak na sukienke swiadkowej?

Gość gość
Kup ladny jasny zakiet, jasne buty i bedzie fajnie wygladalo :-)

Gość gość
chciałam kupic jasna ale wszyscy powiedzieli mi ze nie wypada isc w jasnej zwlaszcza jako swiadek

Gość gość
ja bylam swiadkowa i mialam ciemny fiolet

Gość gość
pewnie ze to dobry kolor masz byc tłem nie pierwszym planem;-)

Gość gość
ladny kolor

Gość stylistka33333
swiadkowa ale w urzedzie czy kosciele???:) slub ma byc w jesieni?? to super adekwaty kolorek:) szkoda ze nie napisalas ile masz lat. zielony wcale nei jest smutny,jest elegancki i szykowny:) dobrze ,ze nie jest jakims jaksrawym neonowym krasym kiczem:) Zielony super pasuje blonydnkom,brunetkom i rudym:) Duzo tez zalezy jaki ta sukienka ma kroj ,czy klasyczny czy jakis avangardowy..jaka ty masz figurę....i duzo zalezy jakie dodatki do tego dobierzesz:) Faktycznie mozesz miec jakis modny kremowy delikatny żakiet,(cieplo zolty ,lub piaskowy ) ale dopasowany,króciutki,z krotkim rekawem, delikatny zeby nie przytloczyl sukienki...a na zakiecie mozesz miec deliktaną broszke w koolorze sukienki.Albo jakis jasny łancuszkowy pasek w pasie,albo delikatną torebkę na łancuszku.