Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepotrafiącawyrażaćzagubiona

Jestem taka samotna i po raz kolejny wyję do poduszki

Polecane posty

Mam już 24 lata i właściwie żadnych przesłanek na to, że będę kiedykolwiek szczęśliwa w miłości. Miłość nie jest mi dana, miłość to coś, co znam tylko z opowieści, miłość to obce uczucie, którego nigdy nie doświadczę.

Gość gość
a to co niesiesz w sobie to niby co jest?

Gość ona gościem jestem hej ho
Pod koniec tego roku stuknie mi 25 lat i nie widzę w tej chwili żadnych przesłanek do bycia szczęśliwą w miłości, ale nie jest to dla mnie powód do wycia w poduszkę, czasem można się posmucić, porozmyślać czemu mi nie jest dane, a innym tak, ale bez przesady.

Potworna pustka i tęsknota za drugim człowiekiem. Dlaczego nikomu na mnie nie zależy? Czy jestem aż tak zła?

Może bym się zdystansowała, ale całe życie żyję tylko pracą, studiami i innymi obowiązkami i czuję się przytłoczona. Marzę, by nie żyć już tylko tym, a otworzyć się na świat, na bliskość innych.

To co niesie w sobie to żal i rozpacz! Z drugiej strony uwierz mi że miłość to bardzo silne uczucie które rwie jak silny prąd w rzece, nie chciałabyś tego doświadczać. Dla miłości możesz bez problemu zabić, zwariować, zrobić wszystko. Miłość taka między k/m jest bardzo niebezpieczna.

Gość gość
E tam nie marudź, ja mam nie lepiej 15 lat w związku i ch*** zaczynam wszystko od nowa, a już po 30-tce. Będąc w tym związku bardzo często czułam się samotna. Nie wszystko jest takie różowe jak wygląda.

Gość gość
jeszcze Ci się trafi

Sługo, być może jest tak, jak piszesz, ale niemożliwość jej przeżywania tego uczucia też jest czymś okropnym. Ja jestem osobą skrytą, chłodną i od lat tłumię wszystko w sobie, ale już nie wytrzymuję takiego życia. Podoba mi się facet, a ja nawet nie umiem nawiązać kontaktu... Stale jest tak samo :(

sproboj bywac tam, gdzie mozesz spotkac bratnie dusze, wsrod ktorych bedzie czaic sie "milosc" :)

Gość gość
sluga, nie p*****l kazdy absolutnie kazdy niesie w sobie zdolnosc do milosci co z nia zrobi - jego sprawa i nie pisze tu o eros ale agape problemem ludzi takich jak ona, i prawdopodobnie takich jak ty jest mylenie milosci z PRAGNIENIEM BYCIA KOCHANYM

Gość gość
Chciałabyś mieć za darmo, a nie umiesz się otworzyć do tej osoby. Pracę i studia pewnie dostałaś, bo próbowałaś, a co robisz, żeby mieć miłość oprócz wycia w poduszkę? Jednym zdarza się ją mieć bez kiwnięcia palcem, ale i tak nie każdy z nich jest szczęśliwy.

Mam plan więcej wychodzić z domu, ale nie wiem, czy coś to zmieni. I tak ten, na którym mi zależy, nawet mnie nie widzi.

Gość gość
a ty sie upierasz ze on koniecznie musi cie kochac? :D wyluzuj panna, tego kwiata to pol swiata a trzy czwarte gowno warte

Nie potrafię się otworzyć, bo boję się odtrącenia, wyśmiania. Z drugiej strony męczy mnie już to. Jestem tak zdesperowana, że chcę napisać temu chłopakowi o tym co czuję na fejsbuku, chociaż zawsze uważałam, że to idiotyczne. Tyle, że ja nigdy tego nie będę w stanie wyrazić podczas rozmowy w cztery oczy.

Gość gość
sluga - a w ilu % kochasz? :P

Ja wiem, że są też inni, ale nie umiem ich dostrzec. To na nim mi zależy.

aha, czyli masz juz upatrzony towar ;) ja bym polecala sie z nim blizej zaznajomi, bez wyznawania milosci, bo takie cos moze kogos wystraszyc, jesli nie jest przygotowany na sprawe. mialabyc okazje sie z nim blizej zaznajomic? no i postawic na wesolosc, nie desperacje, bo desperacja tez odstrzsza :(

Też tak sądzę, ale też nie mam już pomysłu, jak nawiązać kontakt. Znam go bardzo słabo, o tyle o ile, czyli cześć - cześć, bo na nic więcej nie potrafię się zdobyć. On też niczego nie ułatwia. Jest tak samo zamknięty w sobie.

Nie chcę umrzeć, przeciwnie, chcę żyć, ale inaczej.

Gość BIO_KOKS
a jesteś ładna kobitka ?

a masz okazje bywac tam gdzie on? bo w sumie tylko w ten sposob moznaby to rozkrecic, najpierw oczywiscie jako znajomosc kolezenska. czasem warto sie blizej poznac tez z innego wzlgedu. przy blizszym poznaniu dana osoba moze wydac mniej atrakcyjna i mamy okazje uwolnic sie od obsesji ;)

Nie ma okazji, niestety.

Czy jestem ładna? Podobno do brzydkich nie należę. ;)