Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobry pomysł na prezent

Polecane posty

Gość gość

witam. moja dziewczyna(już narzeczona) ma niedługo urodziny, a póki co je obchodzi(24lata), czy to dobry pomysł, żebym zabrał ją do centrum handlowego i powiedział jej, że może sobie zrobić zakupy tylko teraz za ok.250 zł. i jest to jako prezent ode mnie, za który ja płacę. uważam, że lepiej niż sama sobie kupi to co będzie chciała niż ja mam jej kupić jakiś prezent co może jej się nie przydać. można tak zrobić?

Gość gość
Kup jakiś drobiazg (chociaż kwiaty) i powiedz, że to jeszcze nie koniec, że nie wiedziałeś co kupić i żeby sobie coś wybrała. Ale nie mów za jaką kwotę, jeśli to rozsądna dziewczyna to na pewno nie wybierze nic przesadnie drogiego

Gość gość
lepiej jej daj ta kase do reki, i niech idzie kiedy bedzie chciala, a nie ze Ty ja bierzesz i ma sie obkupic tu i teraz

Gość gość
Popieram kwiaty+informacja, że jej coś kupisz i idźcie razem, będziesz doradzał :)

Gość gość
dokladnie popieram kwiaty i zakupy. ja osobiscie bylabym zadowowlona :) ale nie mow do jakiej kwoty

Gość gość
no dzięki za pomysły. ona i tak zawsze idzie ze mną na zakupy bo chcę żebym jej doradzał czy mi się np. podoba, więc dzięki za podpowiedź. jak nie w jednej galerii to można podjechać autem do drugiej, co za problem, zawsze coś się wybierze, ale ważne, że razem. :)