Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meridia 15 pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pilnie poszukuję tabletek na odchudzanie Meridia 15. Może poda mi ktoś sprawdzonego sprzedawcę tych tabletek? Bo w sieci jest mnóstwo oszustów.. ;( Możecie pisać na e-maila

Gość didi1
Nie polecam,podobno siadają na psyche.

Gość Natka7654
Jestem już tak zdesperowana,że wszystkiego się chwycę, byle skutecznie

Gość dankadukanka
Szkodliwe bardzo. Bralam. Nic mi nie dalo poza rozchwianiem ustroju drganie ust kolatanie serca. Ja vale zyce walcze z nadwaga. Ile schulam to 2c tyke przytlamm az diszlam di 30 kg i piwiedzilam TP ALBO SCHUNE ALBI UMRE BO TAKA WAGA TIVI TAK PEWNA SMIERC.. Zaparlam sie i schudlam 45 kg. Pozwolilam sobie po 2 latach scislego przestrz diety na male idstestwo i prztykam 8 kg. I znowjesc sie chcialo. Rece same szly piciasteczja choc gliwa mowila NIE.. az zozymilam ze ti jak alkiolizm i z tego sie wychidI Nie moNa sobie opuszczac. TRZEBA NIESTERY DI JINCA ZYCIA OGRANICZAC JEDZEBIE I JSC TYLKO TO CO MOJ ORGANIM DA RADE PRZRIBIC. Znow walcze juzwaga keci w dol. Sile daje mi fakt ze znalazlam ja w sibie i samej sobie owiedZialam NIE NIE NIE. TI JATU RZADZE A NUE MOJVZOLDEK.! PRISZE PRZEMYSL TO. NUE SZYKJ WSOARCIA W TABLETJACH TYLJO W SIBIE BO TYLKI NA SIEBI MIZEESZ LIZYC.

Gość dankadukanka
Przepraszam za te bledy. Jest noc. Pisze na smartfonie. Ledwo widze litery...nie jrstem mloda ;-)

Gość Pattti1
Ja wcześniej stosowałam, ale się przerzuciłam na takie kapsułki -http://nutrina.pl/28,slimette.html . Koleżanka je ma i bardzo dużo na nich schudła ( chyba ze 17 kilo w kilkanaście tygodni). Ja też zaczynam, tylko najpierw dieta i aktywność sportowa. Zobaczymy ile mi się uda zrzucić.

Gość gość
one sa juz dawno wycofane i nawet jak probowalam na wakacjach w turcji kupic (a tam wszystko jest bez recepty) to nie mieli juz a jak zamowilam przez internet to mi raz wyslali apap a raz pudelka po zupkach chinskich.... szkoda kasy i czasu lepiej wez na kopenhacka przejdz ja teraz po 13 dniach wbilam sie w stare rzeczy i schudlam 7 kg!!

Adipex Retard 15 mg. Lek jest oryginalny z czech, wysyłka ze sprawdzeniem zawartości. Kontakt: alowi@wp.pl