Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne a ciąża

Polecane posty

Gość gość

mam obawy że jestem w ciąży jednak cały czas brałam tabletki novynette czekam na krwawienie z odstawienia zawsze jest piątego dnia w poniedziałek wzięłam ostatnią tabletkę co się dzieje z dzieckiem jeżeli przyjmuje się tabletki antykoncepcyjne ?

Gość gapkka
jesli tabsy przyjmujesz regularnie i o czasie nie ma takiej obawy, nie wkrecaj sobie :-)

Gość gość
tak zawsze regularnie o jednej porze brałam ale teraz mój chłopak nie stosował prezerwatyw tak się zawsze zabezpieczaliśmy i pewnie stąd te obawy mimo wszystko

Gość celliofanka
ja uzywam tabsow i tylko ich od kilku lat i nic nie swiruj widocznie nie dojrzalas do seksu

Gość gość
mam 25 lat od 3 uprawiam seks i na pewno do tego dojrzałam boję się ciąży bo nie mamy na razie w miarę dobrej sytuacji finansowej

Gość celliofanka
pierwsza oznaka niedojrzalosci do seksu jest paniczny strach przed ciaza objawiaacy sie glownie zastosowaniem kilku srodkow antykoncepcji na raz wiedzac ze jeden z nich ma 99,9% skutecznosci

Gość gość111
no niby mają 99,9 ale w pierwszej ciązy wpadłam na tabletkach cilest więc nic tak na prawde nie jest pewne

Gość gość
Jak dla mnie to stosowanie dwóch metod równocześnie, kiedy człowiek wie że nie może sobie pozwolić na dziecko jest właśnie objawem DOJRZAŁOŚĆI. Wiadomo że to nadgorliwość ale lepiej tak niż wieczny strach albo nieplanowana ciąża.

Gość gość
ta jasne byllas ta jedna kobieta na 1000 co w ciagu roku moze zajsc nie wierze

Gość gość
Pierwsza oznaka dojrzałości to pozbycie się cnoty./zbędnego balastu/